Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Nem annyira nagy probléma hogy vége szerintem, szó volt róla hogy túl redundánssá vált az egész. Lunduke nemrég állt át teljesen közönség által finanszírozott formába és "gyárt" számos érdekes tartalmat, mint hogy pl. 30 napig kizárólag a terminál használatával végzi a munkát.
Oppo find 7 astro black
-
blade zte
őstag
válasz
Hieronymus #12 üzenetére
Szerintem meg csökkenni fog az ára, sőt, teljesen ingyenes lesz.
A Microsoftnak nem (helyesbítek, egyre kevésbé) bevétel már egy-egy Windows értékesítése. Neki az a bevétel ha minnél jobban behálózza a usereket a platformjába.
Ez pont annyira magától értetőtdő, mint hogy a facebook sem kerül pénzbe mert abban az esetben rég vesztett volna a közösségi oldalak piacán. Az internetes szolgáltatások piacán ez a gondolkodás+értékesítési módszer az évtizedek alatt teljesen berögzült az emberek elméjébe, a játékokéban mostanra érett meg, az egyéb szoftverek esetében meg pár éve vetették még csak el a magját.
Lehet, hogy kissebb teljesítményű gépeken ingyenes a Windows, de ennek inkább az az oka hogy arra a versenyszférára akarták limitálni ezt az engedményt, ahol a kezdetektől fogva abszurdum fizetni érte, és ezek a tabletek.
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
blade zte
őstag
Valószínűleg absztrahált értelemben értette ezt. Feltételezte hogy a (te jó ég már a nevét sem tudom) "futó folyamatok" program használata nem lesz egy mindennapi eszköz hogy kordában tartsa magának az operációs rendszernek a tolakodó szoftvereit.
Engem beleértve rengetegen vannak akik köszönik, de nem fogják konfigurálás helyett hackelgetni és felépítés helyett lefaragni a felesleget egy-egy telepítés után a fő operációs rendszerükről.
Oppo find 7 astro black
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az egyik internetes oldalon lehozták azt a hírt, hogy tervezik az erősebb számítógépekre a drágább Windows licensz...
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13620H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Dell Latitude E5470 Ultrabook 6.gen/SSD/ 8Gb/Office /Vill bill/ Több órás/ Gari/számlával/full hd
- Panasonic Toughbook CF-C2 eladó!
- Új USB rádiós vezeték nélküli magyar multimédiás billentyűzet + egér garantált hatótáv: 1m
- Asus Tuf Gaming laptop
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest