- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Vigyázzatok a jófogással!!!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbalint987
aktív tag
Én meg azt rühellem, hogy még mindig létezik Vezérlőpult. Pateroljanak át minden beállítást a Gépházba, aztán takarítsák el a Vezérlőpultot, mert egyszerre a kettő létezésének semmi értelme sincs.
(#20) Cucuska2: 2-3 évig Windows 8.1 Core-t használtam (és nem igazán játszottam vele, de szoftvert fejlesztettem és virtualizáltam rajta), és alig éreztem hátrányát, hogy nem Pro-val nyomulok (mondjuk a gpedit hiányzott).
[ Szerkesztve ]
„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/
-
Pécsi gyerek
addikt
-
Ribi
nagyúr
Nyilván nem akarja senki kilőni a teljes frissítési metódust, de magától telepít mindent ha be van kapcsolva. De plusz programokat is, amire rohadtul nincs szükséged. Hiába törlöd le őket, később megint visszarakja. Rohadt idegesítő.
Amúgy az egész cikk vicces. 1 oldal lehoz valami conspiracy dolgot amire persze írni kell, hogy mekkora szemetek. A "hír" forrás meg nyilván sincs megemlítve...
-
blade zte
őstag
Valószínűleg absztrahált értelemben értette ezt. Feltételezte hogy a (te jó ég már a nevét sem tudom) "futó folyamatok" program használata nem lesz egy mindennapi eszköz hogy kordában tartsa magának az operációs rendszernek a tolakodó szoftvereit.
Engem beleértve rengetegen vannak akik köszönik, de nem fogják konfigurálás helyett hackelgetni és felépítés helyett lefaragni a felesleget egy-egy telepítés után a fő operációs rendszerükről.
Oppo find 7 astro black
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az egyik internetes oldalon lehozták azt a hírt, hogy tervezik az erősebb számítógépekre a drágább Windows licensz...