Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Olcsó, magyar kiosztású, háttérvilágításos billentyűzetek összehasonlítása
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
Csecsemőnek minden vicc új, vagy hogyan is szokták mondani.
-
Tubi2
senior tag
Tök jó
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
tghwinner
csendes tag
válasz Peter Kiss #1 üzenetére
2007-ben telepítettem elsőnek gépet, de már akkor se hallottam ezt a zenét. Fiatal vagyok
-
mbalint987
aktív tag
Hivatalos neve a Windows XP OOBE song, itt találhatja meg az, aki meg akarná hallgatni XP telepítés nélkül is.
„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/
-
Peter Kiss
őstag
válasz mbalint987 #4 üzenetére
Ohh, igen, ezek voltak az aranyidők!
Most meg mikor üdvözöl a Windows 10... Duhh.. -
elithun
őstag
Én anno egyetlen telepítés kapcsán sem hallottam, és nemrég fedeztem csak fel, hogy szólnia kellett volna.
Iszonyatosan hallgatható zene viszont.„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Ööö, milyen legenda? Anno sokszor telepítettem XP-t és mindig szólt a zene a végén... Nem értem hol itt az újdonság.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Nekem tök random hogy szólt-e, gondolom aminél faék egyszerű volt a hangkari drivere és xp tudta ott szólt.
De ez 2005 vagy 2006-ban volt, asszem HP brand gépeket telepítettem amiken már szólt. (pl: dx2000, celeronnal meg 256 rammal talán 80gb-os hdd-vel az asszem zenélt) Aztán inkább ghostoltam az egyforma gépeket. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ha csináltál magadnak driverpacks.net -es driver csomagokkal megáldott telepítőt, akkor szólt mindig.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
- 15 pro max white titanium 256gb,media markt, 2027 ig gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 Tablet - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500Touch - i5-8G I 8GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- Microsoft Surface PRO 4 Touch i7-6650U/16GB/512 SSD/Wi-Fi/BT/12,3" 2K/2 év garancia/Dokkoló
- Logitech G Pro X Superlight 2
- Samsung SM-S911B/DS Galaxy S23 5G Dual Sim 256GB 8GB RAM Green
- 2x 16GB DDR5 RAM G.Skill Trindent Z5 Neo 6000MHz CL30 -F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR
- AMD RADEON POWERCOLOR RED DEVIL RX5700XT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest