Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Szerintem keveritek a dolgokat. A Studio az elsősorban nyomtatók kalibrálására van, de lehet vele monitort is kalibrálni, gyakorlatilag egy csomag. A display Pro és Plus azok jobb cuccok, de csak monitorok és tévék kalibrálására való (talán projektorhoz is). A display Pro és Plus között a HDR-ben van különbség, mert a Pro max 1000nit-ig, míg a Plus már 2000nit-ig tud HDR-t kalibrálni.
Szerintem ezek a cuccok még nem professzionális felhasználásra valók, inkább konzumer holmik de abból a legjobbak.
Most a Display Plus olcsóbb mint a Display Pro.
-
KTTech
veterán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ha rendes LUT loadert használsz, nem mászkál sehova a gamma, Windows újraindítás után sem. Egyébként az ilyen gondok általában a videokártya driverekhez köthetőek.
-
c41r0^
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Szia!
Köszi, hogy megosztottad a tapasztalatokat, 100%-ban egyetértek veled és az én tapasztalataim is ezt erősítik meg. Én is kicsit értetlenül állok az előtt, hogy a kijelző támogatja a wide gamut-ot, de "vissza kell fogni" sRGB-re a rajta "fogyasztott" tartalmak színtere miatt, különben szinte nézhetetlen. Nyilván van, akit nem zavar, gondolom azokat, akik a Samsungon TV-ken is a dinamikus színprofilt használják, 'if u know wut I mean'
Az enyém mégis csak egy "gaming" monitor, nyilván nem várok ilyen téren nagy villantást tőle, nekem csak asztalra (YT), és zeneszerkesztőre kell és néha koca CS:GO, de azért amenynire lehet, legyen színhelyes, mert sokat ülök előtte és megfájdul a szemem-fejem a túlszaturált színeitől, a Dell 2518D-re viszont öröm és "szemnyugvás" ránézni.
-
Joshi
titán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Köszönjük a részletes és kimerítő választ.
Mivel én hobbi szinten űzöm a kalibrálást, ezért engem ilyen mélységekben nem nagyon mozgat meg a téma. Szerintem a Display Plus eszközömet soha nem fogom eladni, mert kötve hiszem, hogy az elkövetkezendő 15 évben a 2000nit karcsú lenne. -
janos666
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ha neked ~20 év egy pár év... Szóval nem áll. A profil a monitoré, nem a VGA-é. (Csak ne legyen elállítva semmi egyik VGA driver-nél se.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- EIZO FlexScan EV2450 fehér 24" 1920x1080 full HD IPS monitor újszerű HDMI - több db - Made in Japan!
- ASUS VG248 165Hz 24
- Dell UltraSharp U3818DW 37.5" ívelt IPS, UWQHD+, kiváló állapot
- Lenovo TAB M11 tablet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mivel én hobbi szinten űzöm a kalibrálást, ezért engem ilyen mélységekben nem nagyon mozgat meg a téma. Szerintem a Display Plus eszközömet soha nem fogom eladni, mert kötve hiszem, hogy az elkövetkezendő 15 évben a 2000nit karcsú lenne.