Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
Köszönöm, de tölthető akkuval megye , vagy nem? Azt meg tudná mondani valaki, hogy ha az árat nem nézzük, csupán használati célszerűséget nézve a 650 jobb vagy a 950 illetve miért lehetne jobb mint a másik. Egyébként hasonló esetleges problémás használat okán nem vettem még , mint amiket access_denied is említ, persze értem én meg kell szokni, de ha a megszokás sem adja a mostani használati praktikumot ( ha már a cél a táv. a kezemben van - vakon lehet használni), hát nem tudom ... ( pedig jó lenne csak 1)
-
arcitec
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
Köszi , igen így van, mivel az erősítőn zenét mobillal vezérlek (egyébként kiváló az app) ezért gondoltam arra akkor már mobillal mindent. Na de ott nincs gomb ennyi előnye/hátránya van, hogy csak egyféle. Most ott tartok, hogy mivel 100% nem derült ki számomra a 950 érintő/gomb kapcsolata használatra, no meg az ár/használati célszerűsége ami kérdéses. Visszatértem a 650-re(elvileg), egyébként is csak az akku térített el róla, valahogy nem csípném a pár havi elem cserét. Esetleg ha tölthető akkuval is megy.Most is csak azt tudom mondani tesztelni kellene és úgy lehetne dönteni igazán. Amúgy a jelenlegi három gyári kiválóan működik + a mobil
Ha esetleg BF-en lenne valamelyik jól árasítottan, de nem találok .. 
-
blg
senior tag
-
Degeczi
nagyúr
és akkor még nem beszéltünk a Pana TV-kre gyakran jellemző problémáról, hogy sok típusuk kb. 1 mp-ig tartó bekapcsolási parancsot várna (és alapban a Harmony nem ad ilyet, állítani pedig nem mindig engedi a parancshosszat. Néha emiatt kell másik Pana TV típust kiválasztani, mint a tényleges, és akkor már lehet változtatni ezt is)
-
junkpod
nagyúr
hurrá! sikerült megoldani, nem egyszerűek a Panasonic mérnökei az tuti...
Szóval megoldás ha Panasonic DMR EH-67 és Harmony 600 együttműködését szeretnéd. (szerintem bármilyen Panasonic DVD esetében is ez működhet)
probléma: nem vált a Pana megfeleő inputra
ok: az eredeti Pana távon nincs olyan gomb, hogy direkt input kiválasztás csak egy "Drive Select" ami scrollozza az inputokat (DVD->HDD->SD), viszont a készülék ismer ilyen parancsot (mmiért nem rakták ki távra???) íyg tévesen azt hittem, hogy a scrollozós input váltást kell beállítani a Harmony Device settingsben.
megoldás: a Harmony Device Settings, Input settings részében NE a második scrollozós típust válaszd ki hanem az első "direkt választok inputot" típust, erről tovább lépve lesz módod a 3 input választáshoz hozzárendelni a megfelelő parancsokat (Assign command, InputHDD...). Egyébként lemértem bekapcsolás után kb 10mp mire fogad parancsot, főleg ha előtte DVD üzemmódban volt mert elkezdi tekerni a DVD lemezt, tehát egy 11mp Power Input delay elegendő. Viszont ha a bekapcsolás és input váltás után mást is szeretnél csinálni, akkor a listába érdemes beszúrni egy 2mp delay sort és utána a parancsot, különben nem ért a szóból.
tanulság: a Panasonic egy hisztis p.csa

-
ZooLee
senior tag
A 5 sec nagyon kevés, a legtöbb eszköznek ez nem elég. Nekem a TV-nél 8 sec van megadva, de pl. a Wayteq HD95CX-nél már nem is szórakoztam ilyennel, mert kb. 30 másodperc, úgysem várom ki, rátettem az egyik gombra, hogy kézzel el lehessen indítani.
Próbáld még feljebb emelni ezt az időt (egyszerűen nérd le, hogy tényleg mennyi ideig tart a bekapcsolástól míg reagál a menü gombra) és/vagy csinálj egy makrót, amit egy gombnyomással elindíthatsz, ha esetleg mégsem működött volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ha esetleg BF-en lenne valamelyik jól árasítottan, de nem találok .. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)