Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandras81
senior tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Nekem is úgy jött le, mintha meg lennél sértve, hogy hibázást feltételezek rólad.
Valóban nem trollkodásnak szántam, csak magamból indultam ki, hogy engem idegesítene egy szükségmegoldás, és ki akarnám nyomozni, hogy valami miért nem rendeltetésszerűen működik, de a mondandómban próbáltam azt is jelezni, hogy ezt természetesen nem várom el tőled, és ha benned nem mocorog a kisördög az anomália kinyomozásával kapcsolatban, akkor vedd tárgytalannak a kérdésem/ kérésem. 
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
sugarforce
üzenetére
"Gyönyörű" hsz. volt. Nehezen tudod elképzelni, valóban érdekelhet embereket a te problémád és nem a trollkodás volt a lényeg? Engem is érdekel. Szerintem is a cec kavarhat be. Lehet nem inaktiváltad?
-
mandras81
senior tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Szívesen megnézném egy videón felvéve, amin ezt a jelenséget produkálja. Biztos van valami ésszerű magyarázat (jellemzően user error), és most már felcsigázta az én fantáziámat is.

Persze, ha nincs kedved ezzel foglalkozni, és elfogadható a kerülőút, akkor ne fáradj.

-
Ispy
nagyúr
válasz
sugarforce
üzenetére
Tényleg fura...
Nem lehet, hogy valami HDMI CEC szerű funkció szívat téged?
-
mandras81
senior tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Kiválasztod a Devices alatt a tévét, és nem azt hangosítja? Bocs, ez lehetetlen...
-
mandras81
senior tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Nekem 650-em van, így nem biztos, hogy ugyanazok az elnevezések, de ha szükségem van egy bármelyik eszköz valamelyik gombjára, mint neked most ugye a tévé hangerőszabályzójára, akkor a kijelzőn a Devices menüpont alatt ki van listázva az összes eszközöm, és a megfelelő eszközt kiválasztva máris úgy viselkedik a Harmony, mintha anna az adott eszköznek a távirányítója lenne.
-
sugarforce
addikt
válasz
sugarforce
üzenetére
Közben ki is próbáltam, igen, így átverhető az activity, ha lett vna saját ir távom a tv-hez, akkor azzal taníthatam volna be, de a telefonom szerencsére rendelkezik infrával, arról sikerült átküldeni a harmonyra.
-
fPApi
őstag
válasz
sugarforce
üzenetére
Ez a jó hozzáállás, így nagy eséllyel hosszú távon elégedett leszel vele!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Valóban nem trollkodásnak szántam, csak magamból indultam ki, hogy engem idegesítene egy szükségmegoldás, és ki akarnám nyomozni, hogy valami miért nem rendeltetésszerűen működik, de a mondandómban próbáltam azt is jelezni, hogy ezt természetesen nem várom el tőled, és ha benned nem mocorog a kisördög az anomália kinyomozásával kapcsolatban, akkor vedd tárgytalannak a kérdésem/ kérésem.