Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5783) ubyegon2 válasza King Unique (#5782) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

Köszi a választ!

A hőmérséklet értéket direkt nem fordítottam le decimálisba. :D

Az az olvasóegység hiba zavar engem is, megpróbálom amiket javasoltál, először én is ezekre gondoltam, csak hozzáértő megerősítése kellett, mert nem az én lemezem, így nem kockáztatok szivesen. Most már nyugodtabb vagyok, mert odaadtam a gépet a tulajnak egy Adata SP920 128 GB SSD-vel, rajta a Linux Mint 18.1 Cinnamonnal és beleszerettek elsőre (systemd-analyze alapján erősen 10 mp-en belül feláll a rendszer).
A letöltéseket meg külső tárolós HDD-val oldjuk majd meg. A gépből kikerült HDD most már kísérleti alany lesz egy darabig, már nem aggaszt annyira a kockázat!

Aztán lehet a problémás szektorok, vagy a fájlrendszer esetleges hibái is közrejátszanak abban, hogy nem tudja normál módon csatolni.

Ez valóban fura, mert amikor először a desktopba raktam, teljesen jól ment a másolás le/fel. Ráadásul párszor tesztelgettem a HDS-sel és utána rebootoltam Linuxra gond nélkül .Szerintem ez a Win bosszúja lehet! Mindenesetre lehet, hogy az utolsó pillanatban hozta el a barátom a gépét egy Linuxos home userhez. ;]

Még egyszer köszi!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.