Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
LG, Huawei-Honor, Alcatel, HTC, Lenovo is sorakozik mögé. Meg ott van még (igaz pindurka résszel, de ismertek) BB, Microsoft, szinte a ZTE is.
Meg én elég sok embertől hallok már nagy boltnál is árult egyéb (pl. Xiaomi) neveket. Plusz ugye most már ott a Tesco, Auchan, szélesebb kínálattal. Tehát van bőven érintkezés. Pl. OP3N DOTT is sikeresnek mondható. Legalábbis eladások terén, közel nulla marketing keretből.
Illetve régebben volt 2 mobilos cég, GSM bolt meg kevés. Szóval a mobil kontaktus is alacsonyabb volt.
Meg a teljes kijelző miatt egy laikus ember előlről, mondjuk 1 méterről (márkajelzés nélkül) kevés esetben tud márkát párosítani a telefonhoz. Régebben nagyobbak voltak a különbségek. Motorola 5200, Ericsson 197, Nokia 2110, Siemens S1.
-
.Szaki.
addikt
Nekem is így volt, amikor még Honorom volt, kiraktam az asztalra, mert vártam egy fontos hívást, kérdik ez mi. Mondom egy Honor 4X. Rögtön jött a kérdés: Az valami dzsunka kínai?...Mondom nem, igazából ez egy Huawei, szóval kínai, de nem dzsunka.. Jaaa, úgy már ismerem..volt a válasz. Szóval később mindig ha valaki rákérdezett inkább azt mondtam, hogy Huawei 4X, úgy már könnyebben el tudták helyezni.

Duliee +1
Egyébként meg baromira mindegy, most egy iPhone-t használok, de azt is baromira kínában gyártatják..oké nem kínai, de ott készül, szóval durván mindennek van köze Kínához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)