Hirdetés

2019. február 16., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#23) gbors


gbors
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszi mindenki :R

(#12) Gyuri27: az biztosan nem az AMD hibája, hogy a chipset ismert limitációit az alaplap nem veszi tudomásul. Ezen felül - passz.

(#13) Balrog: érdekes gondolat :) Nálam a cseréket a garancia mozgatja, ezért az alaplap és a CPU mindig együtt mozog. Most a CPU-áremelkedés miatt majdnem az lett, hogy marad a cucc még 3 évig (vagy ameddig meg nem pusztul), csak aztán az akciós Ryzen + az i3 kedvező használtpiaci ára hatására mégis lezavartam.

(#16) kolopele: valamivel erősebb CPU-t min. 50%-kal drágábban kaptam volna. Ha lett volna értelme, megveszem az 1600X-et - de miután az elmúlt 2 hónapban a játékkal töltött idő 80%-át az Opus Magnum és a Shadow Tactics tette ki, annyira sokat nem dobott volna a 6C/12T.

(#18) csongi: össze vannak téve, a kék cső az a kombináció. A fogyasztás-különbségben nem csak a CPU van benne, hanem a platform és a RAM is.
A 100W terhelt fogyasztás-különbség engem sem zavar, de az idle 27W (ill. jelenleg 17W) kicsit sok. Túl jó volt a 6100 :)

(#19) paprobert: különösebben nem hatott rám az NVIDIA FreeSync bejelentése - ha előbb teszik, akkor minden bizonnyal marad az 1050 Ti, de a cserével elégedett vagyok, úgyhogy így jártak.
Igen, a fő előny a garancia és az "újság", 2.5 évesen még értelmesen el lehet adni. Tuning nuku, nem hatnak meg a 10-15%-ok.
Az idle fogyasztásra én is kíváncsi leszek, most 44W körül van, komolyabb dolgoknak még nem álltam neki :)

(#20) _kovi_: írtam már lejjebb is - az 1400-as pénzkidobás lett volna. Játékban alig gyorsabb, de legalább sokkal drágább. Sokakkal ellentétben, engem nem nagyon érdekel, ha nemhajcsaki.

[ Szerkesztve ]

"You want I should pull the head off of him? I could make it look like an accident."

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.