Hirdetés

2024. szeptember 10., kedd

Gyorskeresés

(#1) Luck Dragon

Luck Dragon
nagyúr

Használd egészséggel a telefonod, és hasznosnak találtam a cikk azon részét ahol meg emlited a szolgáltatói vásárlási procedúrát. Esetleg a későbbiekben írhatnál magáról a készülékről ha már kiismertétek egymást. :)

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#2) enginev3.0 válasza Luck Dragon (#1) üzenetére

enginev3.0
félisten

Igazából, csak a procedúrát akartam leírni, de aztán ahogy gondolkodtam, közben írtam is mindent :)

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#3) Klaus Duran

Klaus Duran
senior tag
LOGOUT blog

HTC után iphone. :W

;]

[ Szerkesztve ]

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM

(#4) Luck Dragon válasza Klaus Duran (#3) üzenetére

Luck Dragon
nagyúr

Mi ezzel a kifogasod?

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#5) enginev3.0 válasza Luck Dragon (#4) üzenetére

enginev3.0
félisten

HTC-s :D
De egyébként szerintem a két telefon egy szinten van minőségben
A rendszerek meg persze nem összehasonlíthatók :)

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#6) Luck Dragon válasza enginev3.0 (#5) üzenetére

Luck Dragon
nagyúr

Így már érthető, akkor nem is merem le írni előtte hogy én mit szemeltem ki magamnak következőt telefonként, mert meg kővezne. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#7) enginev3.0 válasza Luck Dragon (#6) üzenetére

enginev3.0
félisten

i6+ ;]

Nézegettem azt is, de hatalmas, nagyon nagy

(#8) alkatraz3000

alkatraz3000
senior tag

Az 5g touch az mas, mint amire te gondolsz :) Ja, üdv köztünk ;]

"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"

(#9) enginev3.0 válasza alkatraz3000 (#8) üzenetére

enginev3.0
félisten

Ilyen :D

[ Szerkesztve ]

(#10) alkatraz3000 válasza enginev3.0 (#9) üzenetére

alkatraz3000
senior tag

Ez 3G nano :D

(#11) Dhampir válasza Luck Dragon (#6) üzenetére

Dhampir
félisten

Ismét egy Samsung S5610? :DD

(#12) Klaus Duran válasza Luck Dragon (#6) üzenetére

Klaus Duran
senior tag
LOGOUT blog

Edge?
Pokolra jutsz. ;]

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM

(#13) tDr1v3r

tDr1v3r
veterán

Üdv a homik közt. ;]

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

(#14) Luck Dragon

Luck Dragon
nagyúr

Egyik sem, :N

(#15) toeki

toeki
senior tag

nem samu és nem apple? akkor nem lesz kövezés :DD

(#16) enginev3.0 válasza tDr1v3r (#13) üzenetére

enginev3.0
félisten

Cyasztok fiúk :D

(#10) alkatraz3000@ Nem tudom, kaptam :D vagy is csak az eszközt, mikor nem volt telefonom, használjam :D nekem tetszett, tökre szerettem

(#17) alkatraz3000 válasza enginev3.0 (#16) üzenetére

alkatraz3000
senior tag

En most az iPhone melle egy U2 edition iPod Classicot is nyuzok. Aranyos szerkezet, es gyönyörű.

(#18) enginev3.0 válasza alkatraz3000 (#17) üzenetére

enginev3.0
félisten

És minek mellé? Vagy is, én azért hagytam abba a használatot, mert nem akarok két eszközt is magammal cipelni, így telefonról tudok zenét hallgatni gondtalanul

(#19) alkatraz3000 válasza enginev3.0 (#18) üzenetére

alkatraz3000
senior tag

Az ipodot rákötöttem autoradiora, mert tudja kezelni a rendszert. Nem a telefon merül, es telítődik be. Nem vagyok amúgy nagy zenehallgato, de ha mar ingyen volt az iPod, akkor használom. Van itthon egy 6g nano is, csak nincs hozza kijelzoragasztom, ezért szetnyilik. Meg amúgy az ipod fényévekkel jobb zenehallgatásra a minőség miatt.

(#20) enginev3.0 válasza alkatraz3000 (#19) üzenetére

enginev3.0
félisten

Mondjuk ha rá tudnám kötni az autó rádióra, akkor nem kérdés, hogy nekem is az autóban lenne fixen, és arról hallgatnám :K

(#21) Klaus Duran válasza toeki (#15) üzenetére

Klaus Duran
senior tag
LOGOUT blog

Pontosan. :))

De ha már felmerült, milyen készülék lesz?

(#22) enginev3.0 válasza Klaus Duran (#21) üzenetére

enginev3.0
félisten

Azóta se merte leírni :D

(#23) Luck Dragon válasza enginev3.0 (#22) üzenetére

Luck Dragon
nagyúr

Még dilemma előtt állok, de a jelenetében HTC - t kell írnom :D

(#24) enginev3.0 válasza Luck Dragon (#23) üzenetére

enginev3.0
félisten

Egy jó csamcsung :D

(#25) Klaus Duran válasza Luck Dragon (#23) üzenetére

Klaus Duran
senior tag
LOGOUT blog

Aki HTC-t vesz rossz ember nem lehet. :D

(#26) Luck Dragon válasza Klaus Duran (#25) üzenetére

Luck Dragon
nagyúr

Note 4 ;D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.