Hirdetés

2020. július 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) vamzi


vamzi
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem évek óta egy gagyi kínai van, amit anno <10.000 ft-ért vettem.A mai napig megy, igaz már vannak hibái, mert nyaranta azért kapta a 70+ fokos meleget. 32 gigás kártya van benne, amire kb 10 órát tudok rögzíteni. Ezt fontosnak tartottam vásárláskor, mert ha olyan környéken parkolok, akkor bekapcsolva szoktam hagyni és végig rögzíti a parkolást. Szerencsére még nem volt rá igazán szükségem. Lassan le is kellene cserélni valami komolyabbra.

És az ötlet nekem is a keleti irányból jött :)

(#2) deske76


deske76
(csendes tag)

Üdv

Jó a cikk, és őszintén megvallva inkább elkél a kamera, mert annyi az őrült az utakon és néha szükségeltetik ha véletlen szemtanúja vagyunk egy balesetnek, netalán mi magunk szenvedjük el azt, sok kétes kérdésről kapunk választ a videó alapján, ha a hibázó fél mást állít, mint ami történt. Így is sok a jelzés nélküli sávváltás, az értelmetlen előzési manőver, főleg a kanyarokban, az átkozott rohanás ami felesleges, hisz maximálisan 1-2-5 percet nyerünk, de ha az életünk múlik rajta, akkor már nem olyan jó.

Édesapámnál is egy hasonló eszköz dolgozik: HD DVR-207

HDDVR Dobozban

HDDVR Eszköz

Tulajdonságai:
- 2,5" kijelző,
- Magyar menü,
- VGA 640x480-tól Full HD 1080p-ig való rögzítés,
- Fényképfunkció 5mpx-ig,
- sztereó hang,
- 32GB-ig bővíthető,
- H.264/Avi formátumú rögzítés,
- Nappali és éjszaki használat,
- 120 fokos látószög,
- Folyamatos felvétel, és szakaszos felvétel,
- elforgatható kijelző,
- videó lejátszás, esetleg filmezéshez.

Tapasztalat nagyon jó, szép képminősége van, a hangok is tiszták, nincs torzulás, a hirtelen fényviszony változások sem okoznak neki gondot.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Redmi Note 7 4/64 -PFGEUXM - MIUI Global 11.0.7.0 Stabil

(#3) domel válasza deske76 (#2) üzenetére


domel
(tag)

A kamerád egy kacat, csak nem tudod (nekem is ilyen volt). És akkor jön a kritika: van egy irtó nagy hibája, a kimentés!!! Lehet állítani, hogy 5-10-15 perces felvételeket csináljon, de ezt saját memóriába menti, majd mikor letelt mondjuk az 5 perc, elkezdi kimenteni az SD kártyára 8! másodpercen keresztül (addig semmit nem rögzít). Ha mondjuk 15 perces felvételekre van állítva, és letelik a 15 perc, akkor 24 másodpercig vak, addig menti kártyára, addig az ideig simán lehet baleset, vagy kétszer pofán vernek, nem vesz semmit.

http://www.spessart.hu/04kamera/index.php

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.