Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• robohw

aktív tag

válasz ComingSun #11 üzenetére

Őszinte és ezzel együtt, nyers ember vagyok. Kérlek, fogadd így alábbi soraimat:

A véleményem az, hogy amit eddig csináltál, az nem több, mint digitális szemétgyártás.
    Ez a fajta tartalom, mind a képi világot, mind a mondanivalót, üzenetet tekintve, elviselhető lenne egy 12-16 évestől, de 20 évestől már nem, 33 évestől meg végképp nevetséges.

Az, hogy a szöveges tartalmat felolvasod, szerintem nem rossz, sőt, kifejezetten jó. Legalábbis, sokkal jobb mintha nem így tennél, hanem csak nyekegnél, "Ő"-znél.
    Akik ezt a műfajt űzik, azok között a csúcs az, ha a gondolatok, a mondanivaló eleve jól fésült, szép, tiszta, érthető, megfelelően hangsúlyozott, tagolt formában kerül a fogyasztó elé, emellett még természetes is. Ehhez tudni kell jól fogalmazni, szépen beszélni és az előadott, kommentelt tartalommal képben lenni.
    Ha ez hiányzik, akkor jöhet az, amit te is művelsz, az előre szerkesztett szöveg felolvasása, ami már rosszabb az üde, fitt spontán szüvegnél, de még mindig jobb a nyekegésnél, makogásnál.
    A baj veled ott van, hogy te szörnyen felületes vagy és számodra - a nyilatkozatoddal ellentétben - igenis a pénz számít.

Neked nem mondanivalód van, hanem jövedelem-igényed. Ezért csinálod az egészet és ez sajnos, nagyon plasztikusan érződik is.

Ráadásul, stílusod sincs. Csak másokat másolsz.
    Ami gondot, bajt le kellene küzdened, az szerintem olyan sok (műveltségi hiányosságok, súlyos koncepcionális hibák), hogy én azt javaslom, ezzel tovább ne szenvedj, hanem próbálkozz inkább az élet valamely más területén. Olyan területen, ami neked a valódi közeged, amiben igazán jó vagy, másképp csak egy dolog fog napról napra erősödni körülötted. A hónaljszag.

[ Szerkesztve ]

My own programming language: http://www.robomax.online

• bkercso

nagyúr

válasz ComingSun #18 üzenetére

Jelenleg három sorozat fut a csatornámon.
    Clear! :R

Az egyiptomi piramisokról például akartam készíteni egy videót, de félkészen maradt, mivel túl sok ellentmondást, spekulációt találtam a témába és nem akartam találgatásokra hagyatkozni.
    Pedig ennyi ezer év távlatából meg kell barátkozni a találgatásokkal. Csak tudni kell róluk, hogy azok. Én mindenképp beletenném Davidovits prof. munkásságát, aki egy egyiptomi kövön leírva találta meg egy geopolimer receptjét - amit reprodukált is -, így fedezte fel ezt a kötőanyagcsaládot.
    Illetve Jean-Pierre Houdin belső rámpa felfedezése is bebizonyosodott - bár már évtizedekkel ezelőtt kimérték mikrogravitációs mérésekkel.
    (Az UFÓ-kat viszont kihagynám... :DDD )

[ Szerkesztve ]

kapható az OPA Red2 - Kercso Audio

• bkercso

nagyúr

válasz ComingSun #13 üzenetére

Nekem 15 év után sikerült olyan elektronikákat építenem, amikre már kihúztam magam. De mai szemmel azok se tűnnek már olyan nagy számnak. ;)
    Szóval jó lesz ez, csak tartsd az irányt és képezd magad. Ha minden nap foglalkozol vele 2-4 órát, pár év múlva biztosan lesz eredménye.

Lelkiállapot: tartalomgyártóként ez a kulcs szerintem. Ha nem vagy örömteli állapotban, szerintem nem érdemes szöveget írni vagy felvenni, mert minden átjön. Témát keresni, animálni, sétálni az erdőben persze lehet. :D Először érezd jól magad, aztán a nézőid is úgy fognak tenni! (Ahhoz meg lehet, hogy az életmód terén kell kicsit tájékozódni és változtatni. :F )

Szerk.:
    Megnéztem a kötelező olvasmányosat... A véleménynyilvánítás és a tájékoztatás két különböző dolog, ami szerencsés lenne szétválasztani. Én. kb. a kötelező olvasmányok felét olvastam el anno - amit nagyon untam, azt nem. Olyan hangulatuk volt, amivel különben nem találkoztam volna, lévén az ismeretterjesztő és tudománynépszerűsítő irodalom érdekel, a szépirodalomra sajna nem nagyon szánok időt azóta sem. Én valahogy érdekesnek találtam a régi korokat, amikről szóltak. :R

[ Szerkesztve ]

kapható az OPA Red2 - Kercso Audio

Új hozzászólás Aktív témák