Nekem 15 év után sikerült olyan elektronikákat építenem, amikre már kihúztam magam. De mai szemmel azok se tűnnek már olyan nagy számnak.
Szóval jó lesz ez, csak tartsd az irányt és képezd magad. Ha minden nap foglalkozol vele 2-4 órát, pár év múlva biztosan lesz eredménye.
Lelkiállapot: tartalomgyártóként ez a kulcs szerintem. Ha nem vagy örömteli állapotban, szerintem nem érdemes szöveget írni vagy felvenni, mert minden átjön. Témát keresni, animálni, sétálni az erdőben persze lehet. Először érezd jól magad, aztán a nézőid is úgy fognak tenni! (Ahhoz meg lehet, hogy az életmód terén kell kicsit tájékozódni és változtatni.
)
Szerk.:
Megnéztem a kötelező olvasmányosat... A véleménynyilvánítás és a tájékoztatás két különböző dolog, ami szerencsés lenne szétválasztani. Én. kb. a kötelező olvasmányok felét olvastam el anno - amit nagyon untam, azt nem. Olyan hangulatuk volt, amivel különben nem találkoztam volna, lévén az ismeretterjesztő és tudománynépszerűsítő irodalom érdekel, a szépirodalomra sajna nem nagyon szánok időt azóta sem. Én valahogy érdekesnek találtam a régi korokat, amikről szóltak.
[ Szerkesztve ]
bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0