Hirdetés

2021. május 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) jaszy76


jaszy76
aktív tag

Köszi Tamoo, ez már nagyon kellett!

(#2) Skyner


Skyner
tag

Tamoo: én is nagyon szépen köszönöm a magyar nyelvű használati utasításodat. :R Nagy részével már tisztában voltam, mivel a házimozi haladó fórumban többször is segítettél nekem.
Kiváltképp hasznosnak találtam a leírásodban a freki vágás kiemelését a Cavern konfigurációs állományából, mert zenehallgatásnál nagy valószínűség szerint csak a frontokat fogom járatni teljes tartományban, de ezzel még kísérleteznem kell.

VoidXs fórumtársnak (Bencének) pedig személy szerint is nagyon szépen köszönöm, hogy megalkotta a hifi és házimozi szerelmeseinek a Cavern-t, amely egy csodálatos eszköz arra, hogy kiaknázhassuk rendszerünk minden képességét, saját preferenciáink szerint hangolhassuk, finomíthassuk annak hangzását. :R

(#3) tomic


tomic
addikt

Köszi :R

(#4) mexel


mexel
veterán

Sziasztok! Most lett szükségem erre a progira ( illetve nem nekem) de most akadtam rá, egy probléma megoldásához ideálisnak tűnik. ( a leírást köszönöm! :R )
Egy kérdés: esetleg magyar nyelvi fájlt nem tud ehhez valaki? Olyan idős illetőnek kell ajánlanom aki nem biztos hogy így tud vele kezdeni valamit. ( vagy én beállítom majd neki, de ismerve őt úgyis ránéz majd)

Más kérdés: Ha beállítok valamit és utána törlöm a progit, a beállítások bent maradnak a rendszerben? Azaz ez a progi a win10 beállításait írja felül?

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.