- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
NvidiaRTX #23 üzenetére
Szánalmas, hogy azért megkeresed valaki régi posztját, hogy jól beszólhass neki.
Azt gondolhatod, hogy jobb vagy az itteni embereknél. Súgok, nem, nem vagy jobb. Rosszabb vagy. Sokkal.
Hazudsz (még hogy nem olvasod el amit válaszolnak, de, elolvasod).Sokadik nickedet veszed elő, amit tilt a szabályzat, így remélem az új év úgy indul, hogy kivágják végre az összeset.
Nem érdemled meg te ezt a közösséget.Hazugság kapcsán, hányadszorra is búcsuzól végleg? Megteszed azt a szívességet, hogy végre be is tartod?
Ne válaszolj, nem is teheted, hiszen akkor megint hazudtál. -
NvidiaRTX
őstag
"Utolsó párkapcsolatom 10 éve volt (20 évesen), így habár voltak próbálkozások, de sajnos nekem kimaradtak azok a pillanatok, amik másoknak alapdolognak számít..."
Így már értem miért másokon töltöd ki a frusztrációdat, főleg rajtam.
Nagyon sokan vagytok itt akik másokat csesztetnek mivel veletek bánt el az élet a legjobban.
De ez mindig is így lesz, aki jól érzi magát és van szabad véleménye számotokra mindig az lesz a célpont, ez ma a modern társadalom.
Ti szóltok le másokat holott ti is ugyan így itt voltatok fent fórumon még éjfélkor is.
No famili, no life csak éjje nappa fórum meg mások után koslatás.
Ha most tennék fel egy bejegyzést 5 perc alatt 3-an odamocskolnátok valamit mert ezek vagytok ti.
10 dolog amit nem tudsz rólam sem:
1) Azzal hogy kipécéztek magatoknak a haverjaiddal semmi nem fog változni, továbbra is 4080 lesz a gépben és továbbra is maxon tolom majd tovább a játékokat és továbbra is élvezni fogom és semmivel nem lesz drágább nekem a benzin/kenyér mint neked.
2) Ha új bejegyzésre vártok tőlem akkor felesleges mert nem lesz több ezt megígérhetem.
3) Ha valahová beírok egy kommentet az 99%, hogy abba a topic-ba többet nem megyek és értesítést is törlöm szóval hiába válaszolgattok NEM FOGOM látni.
4) Valszeg annak is ma van a napja, hogy utoljára néztem fel Logáut-ra mivel időpocsékolás mások baromságait olvasgatni.
5-10) EZ VAN. -
Argos
őstag
Tíz érdekes tény, amit én tudok rólad:
1. Most ezt olvasod.
2. Kezdesz rájönni, hogy ez egy hülye tény.
4. Nem vetted észre, hogy kihagytam a harmadikat.
5. Most leellenőrizted.
6. Mosolyogsz.
7. Még mindig olvasod, pedig elég nagy hülyeség.
9. Észre se vetted, hogy kihagytam a nyolcast.
10. Megint leellenőrzöd és mosolyogsz azon, hogy miért nem vetted észre újra.
11. Élvezed.
12. Nem veszed észre, hogy csak tíz tényről volt szó?
-
Fáraó
őstag
Rendben, hogy a Logoutra minden témában lehet írni, rendben, hogy megjelenik az írás. Azt viszont nem értem, ehhez az íráshoz mit (és miért) lehet hozzászólni??? Mintha házhoz kérted volna a savazást...
Ám végül is jó olvasni a hsz-eket, feldobta a napom egy kicsit.
Btw, erről a klasszikus vadászos vicc jutott az eszembe
Megy a vadász az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
– Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
– Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idő múlva sértetlenül előjön a medve a vállát porolva:
– Vadász, vadász te szopni jársz ide… -
Ezt így csak így most ide? Hát jó.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Az életben a párkapcsolatépítés egy tök természetes folyamat és teljesen rendben van, ha vágyódik az ember utána. Ha megfelelő párral jól sikerül kiépíteni akkor a szabadságod is inkább nagyobb lesz, mint kisebb.
Ha úgy érzed, hogy önbizalom, pártalálás vagy egyéb olyan dolgokban az életben amivel nem ott szeretnél tartani ahol épp tartasz, akkor bátran ajánlom neked ezt a helyet: [link]
A konkrét témában pedig van egy könyv ami elég jó alapot adhat arra nézve, hogy hogyan is működnek ezek a dolgok: [link]
Nem reklám jellegű a hsz, személyes tapasztalom van mindkettővel.
-
kenwood
veterán
válasz
mbalint987 #13 üzenetére
az onbizalom-hiany a legtobbszor abbol fakad, hogy nem vagy kompatibilis a kozossegekkel,es nem kapsz pozitiv visszajelzest.
az opitimistak azzal szoktak motivalni az onbizalomhianyosokat,hogy legyen nekik tobb.
ez mukodhet azoknal,akik nem ertekelik realisan a kornyezeti visszajelzeseket,de egy olyan embernek, aki unalmas, rosszak az otletei, lehangolja a tarsasagot stb ... semmit nem fog erni.
Sot, egy "szar arc" kimondottan idegesito tud lenni,ha melle onbizalma is van.
Nekem is van olyan kollegam,akivel semmi baj nincs, de ha lehet valasztani, hogy oten menjunk nelkule,vagy hatan vele valahova, akkor mindneki az elobbit fogja valasztani, mert semmit nem tud erdemben hozzarakni egy kotetlen beszelgeteshez.Nem ismerem az OP-t, ebbol a leirasbol sem ismertem meg
Valszeg o nem ilyen, de szerintem nagyon sok embernek azert nincs onbizalma,mert realisan latja a helyzetet,es nincs is oka ra,hogy legyen.Parkapcsolat-szinten meg a kulso is , a tartas,a kiallas, rang/dominancia is sokat szamit.
Mint amikor a bravoba irtja az ember,hogy "nem merem megszolitani se", es jon a motivalo valasz. : menj oda,biztos jo lesz.
Ami tok jo,csak ha egy 170 kilos budos,pattanasos ficko egy manokent nem mer megszolitani, akkor annak lehet barmilyen tanacsot adni.
-
petipetya
nagyúr
A 10+1. ponton változtass, és akkor nőni fog az önbizalmad is.
-
Eastman
addikt
...és neki is van egy szavazata.
Úgyhogy Te is menj el gyorsan szavazni!
-
mbalint987
aktív tag
Arra lennék egyébként kíváncsi, hogy az önbizalom-hiány mint jelenség honnan fakadhat. Gyermekkor? Trauma? Személyiség? Környezet? Vagy mind egyszerre? Ha ezt sikerülne leküzdened, biztos vagyok benne hogy hamar könnyebbé válna az életed, és mondjuk a párkapcsolat-keresés is.
(ez a rész nem válasz akart lenni)(#12) KaiotEch: Az említett műfaj mondjuk nem ismeretlen a Logout-on
-
Ugye nem lesz +3 pontként egy "coming out"
-
+3 Nem vagyok náci, csak 88-ban születtem.
-
Tamás88
őstag
Látom, látom egyesek vicces kedvében vannak, aminek én örülök is. Na de hogy az első felém szegezett kérdésre válaszoljak, az 1. pontba bele van rejtve a válasz (30 éves leszek).
-
-
10 érdekes tény rólam, amit tudnod kell:
1. Szeretek programozni.
10. Sokszor nagyon fárasztó a humorom.
-
Geller72
veterán
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Úgy gondoltam, hogy mivel hamarosan egy nagy esemény fog bekövetkezni, így leírom azokat a tényeket, amik rám...
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest