Hirdetés

2021. január 17., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) hodostamas


hodostamas
addikt

A ceruzából ítélve rezisztív az érintője? Nem láttam a cikkben erről.

(#2) madgie


madgie
titán

Ühüm, elképzelem a szitut, amikor az almás ismerőseid a ház előtti konténerbe hángálták kifelé az iPad-et, aztán rimánkodtak, hogy szerezz nekik egy Flájtáccskettőt :DDD

(#3) M@trixfan


M@trixfan
addikt

200-at simán megér egy Android tablet. Ha a szoftverek minősége és száma fejlődik akkor többet is.

twitter: MatrixfanLive

(#4) hohoo válasza madgie (#2) üzenetére


hohoo
senior tag

pedig elképzelhető, hiszen olyan csodák vannak rajta mint: normális hdmi, sd kártyahely, amik az ipad3 revolúsöneríi fántásztik, extraodineri újításai lesznek talán ;)

T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!

(#5) lapa


lapa
veterán

kérek szépen képet a béna töltőcsatiról, meg tudni szeretném hogy hány voltos a töltő.

egyébként a gép bontható? ha elhullik az akksi, akkor van esély új akksira?

[ Szerkesztve ]

(#6) F.B.I.


F.B.I.
veterán

Komoly kis cuccnak tűnik, elgondolkodtattál az asztali gépem eladásán. :K

The Last Ogre. Segítő válaszokat köszönöm! Apád lehetnék Luke!

(#7) mkRoland válasza lapa (#5) üzenetére


mkRoland
senior tag

e-bay-en 10,5 ajró egy szivargyújtós töltő.
Van is kép róla, talán látszik a csatlakozó:
e-bay
Nem kevés a RAM? Lesz rá frissítés (froyo vagy 3.0)?

[ Szerkesztve ]

(#8) Lalikiraly válasza F.B.I. (#6) üzenetére


Lalikiraly
őstag
LOGOUT blog (1)

Én már a notim lecserélésével filózok. Két hónapja vettem új notit. Faterom meg mondja kell neki a notim mert nézi a hasznaltautot meg sakkozik én meg vegyek Tabot.. Jóvan mondom :D Úgyis tablet buzi lettem az utóbbi időben.

Lalikirály nem szép ember, de gavallér! Uram, ön emberként van nyilvántartva? Ö Nem husos fagyi vagyok.

(#9) mkRoland


mkRoland
senior tag

Lejárt az időlimitem.
5V-os az e-bay szerint a felvett feszültség. És már van FlyTouch3 (512MB RAM + 8GB ROM + beépített GPS + FroYo) is, 160-180€-ért. Elvileg támogatja az USB-porton keresztül a Huawei E1750 (egyik legnépszerűbb 3G-s modem)-et. Már csak a kapacitív kijelző hiányzik, ugyanis ekkora kijelzőre már vannak olyan játékok, amiket legalább 2 gomb egyidejű nyomásával kell vezérelni - esetleg GamePad-et támogat, meg tudnád nézni?
Kifejezetten szimpatikus dög amúgy. El tudnám képzelni magam vele, ahogy a vonaton megírom rajta a beosztást és elküldöm minden androidos beosztottamnak e-mailben, akik még gyorsan visszaírnak, hogy mi nem tetszik rajta... Alkotmányt úgysem akarok már tablet-en írni, az lerágott csont.

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#10) Namelesske


Namelesske
őstag

Nyálas az egész cikk.

https://linuxisnotunix.blogspot.com/ || ‍ https://endlesstechspot.blogspot.com/

(#11) madgie válasza hohoo (#4) üzenetére


madgie
titán

Mondjuk nekem magas, minek HDMI egy tabletre, de mindegy :)

(#12) simonzé válasza mkRoland (#7) üzenetére


simonzé
addikt

A töltő amolyan Nokia töltő-szerű, csak hosszabb a dugója. Nem túl praktikus...
A RAM nagyjából elég, hiszen a navi SW mellett elfér jópár játék, hírolvasó és médialejátszó alkalmazás, stb. Igazából csak az időnként előforduló spontán belassulás az ami zavaró. Ahogy néztem ez általában akkor jellemző amikor a háttérben szinkronizál. Elég zavaró, főleg bekapcsolás után hogy fél percig csak szenved. Asszem ezen segítene a több RAM.
3.0 tutira nem lesz rá soha, nem is nagyon szeretné a HW. Viszont 2.2 lehetne, de még nem találtam stabil megoldást rá. Ha az lenne, a sebesség és az akkus üzemidő is sokat javulna, ráadásul a programok nagy része mehetne az egyik MicroSD-re.

I don't fit in. I fit out.

(#13) simonzé válasza F.B.I. (#6) üzenetére


simonzé
addikt

Gondolkodj még ezen egy kicsit. Egy PC teljes leváltására nem alkalmas néhány szempontból viszont jobb mint egy iPad, főleg ár/értéket tekintve egyértelműen a Flytouch nyer. Ez inkább olyan PC mellett tartható kis izé. Olyasmi mint egy svájcibicska. Mindent tud, de nyilván kompromisszumokat kell kötni.
Általánosságban nyugodtan ajánlható.

Re: hodostamas - Rezisztív, nem multitouchos. A ceruza viszont teljesen felesleges, tökéletesen megfelel az ujjérzékelése. Képek nagyítására ekkora kijelzőnél már nem nagyon van szükséged. :)

[ Szerkesztve ]

I don't fit in. I fit out.

(#14) F.B.I. válasza simonzé (#13) üzenetére


F.B.I.
veterán

Gondolkodtam. A gépemmel csak netezek, másra nem használom, arra az is jó, a többiből, amit PC-n kell csinálni már kinőttem, a munkámhoz meg nem kell.

The Last Ogre. Segítő válaszokat köszönöm! Apád lehetnék Luke!

(#15) simonzé válasza Namelesske (#10) üzenetére


simonzé
addikt

Köszi, nagyon hiányzott már innen egy mindentjobbantudó. :D

I don't fit in. I fit out.

(#16) -bh-


-bh-
aktív tag

Jó cikk,, szemezgetek ezzel a szegmenssel;
ez az usb-hosting érdekelne igazából... egy usb-s tv-tunert (amin van video In...) vagy usb-s digitalizálót kezelne vajon?

"Boldogok a trollok, mert övék a világ hálója."

(#17) lapa válasza madgie (#11) üzenetére


lapa
veterán

nem bonyolult, a tévére szokták vele kötni a tabletet az emberek.

hogy utána mit csinálnak vele, arra inkább guglizz rá szerintem.

(#18) slynevem válasza madgie (#2) üzenetére


slynevem
tag

Aki azt mondja, hogy akármelyik ilyen tablet jobb, mint egy iPad az életében nem látott még iPad-et.Mondom ezt úgy, hogy volt ZT-180-am és az említett flytouch 2-m.Jelenleg pedig egy iPad boldog tulajdonosa vagyok.
Ég és föld az összes, és összehasonlítgatni is felesleges.
Sokan persze felhozzák, hogy így usb kimenet meg úgy HDMI stb, de azért mindenki vigye el a Media Markt-ba a tabletjét és tegye oda egy ott kiállított iPad mellé.Én is így tettem, és abszolút nem rosszul az biztos.

Nem flamet szeretnék félre értés ne essék és a cikk nagyon jó lett szerintem bár az elején felhozott iPhone-osok nem tudták, hogy mit csináljanak azért ott mosolyogtam :D

[ Szerkesztve ]

(#19) DEJVID


DEJVID
őstag

Csak nekem tűnnek ócskának ezek a tabletek?

Eladó ventilátorok: shorturl.at/osHU7 Ha rendenél a Razertől, írj rám pls!

(#20) madgie válasza lapa (#17) üzenetére


madgie
titán

Divat lett mindenfélét a tévére duggatni, nekem sok-sok év alatt a fényképezőt sem jutott eszembe tévére kihúzni, pedig abban is van 16 giga SD kari. Fényképeknek ömlesztve PC-n a helye, filmeknek PC-n/médialejátszón/NAS-on, mittomén. Ha meg mégis ki kell húzni valamit valahová, asszem kicsit egyszerűbb mondjuk a sokat szidott iPad-nél kiküldeni AirPlay-en a cuccot. No madzag, no para, megy oszt kész.

Persze lehet más másképp gondolja, guglizz rá, biztos sokan arra gerjednek, ha még egy plusz kábelt kell a szoba közepén kerülgetni.

(#18) slynevem: hja, mobilarénán írják a srácok, hogy képes megakadni egy Xoom-szerű izomtablet akár sima képernyőfeloldás közben. Hátizé, akkor biztos ezek a csájnízfantasztikok verik akkor cipóra az ájpedet, aha.

[ Szerkesztve ]

(#21) Tristis


Tristis
senior tag

Ez a verzió már nagyon komoly ár/érték arányú 3g-s modemmel... Brutális, szerintem beszerzek én is egy ilyen játékszert ha jól megy a külföldi munka a nyáron. Nagyon sok ebook-om van és ha nem süti ki a szemem, szívesen olvasnám ezen.

Brutális cucc semmi pénzért. Eddig mindent visz, amit láttam. Ipad sajnos nem a mi pénztárcánknak való...

Nem tudom, miért tartja ezt bárki is ócskának, nagyon jól használható kis stuff.

Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.

(#22) madgie válasza Tristis (#21) üzenetére


madgie
titán

Nem ócska ez, ha valakinek az ár a legfontosabb, akkor vegye, miért ne? Nekem csak azért vannak fenntartásaim az ilyesmivel kapcsolatban, mert rengeteg, európai szemnek névtelen kütyüt vettem én is az évek alatt és hosszabb távon kivétel nélkül minddel befürödtem. Ismerőseim dettó.

(#23) Tristis válasza madgie (#22) üzenetére


Tristis
senior tag

Igen mondjuk a tartósság az erősen kérdéses ezeknél a cuccoknál, és még nincsenek annyi ideje a piacon, hogy kialakult kép legyen róluk. Olcsó hús bizony híg is valamennyire.... :R

Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.

(#24) Silverss válasza F.B.I. (#6) üzenetére


Silverss
aktív tag

Soha nem adnám a PC-met egy tabletért. :( :(((

[Crosshair V Formula-Z][FX-9590][CM V8 GTS][G.Skill 4x8GB 2400Mhz CL10][(3x)Strix R9 Fury CFX][CM V1200][(2x)KINGSTON UV500 240GB(RAID0)]

(#25) simonzé válasza madgie (#22) üzenetére


simonzé
addikt

Nincs kérdés, az ipad a legjobb tablet. Egyedül azt lehet vitatni hogy megér-e annyit, illetve annyival többet mint egy ilyen cucc. Konkrétan az ipad többe kerül mint a mindentvivő PC-m monitorral, íróasztallal, székkel együtt, és a tudásuk össze sem vethető.

Ez is tud mindent, az akku üzemideje elegendő (Tegnap végignéztem rajta a Despicable me-t, meg az UP-ot, Mindkettőt 720p-s Aviban, majd egy részt az IT Crowdból, és mentem aludni. Teljes töltöttségről indult, és 16%-ossal zárt). Ebookozásban ugyanazt tudja mint az almás, a GPS tökéletes, a wifi kapcsolat érzékeny, bár ez lehetne gyorsabb. Leginkább az általános sebességérzet az ahol kompromisszmot kell kötni. Játékban és netezésben rosszabb mint az ipad, videóban és bővíthetőségben pedig jobb. Az ára pedig csak 30%-a az almásnak.

Cserébe kapsz teljesen nyitott rendszert, amire mindent feltehetsz mindent amit csak akarsz. Akár a Marketből, akár valamelyik SD kártyáról, vagy pendriveról. :)

[ Szerkesztve ]

I don't fit in. I fit out.

(#26) slynevem válasza simonzé (#25) üzenetére


slynevem
tag

Figyelj.Én az ipad-dal mindent megtudok csinálni amit akarok számítógépen.Tegyük hozzá, hogy gépen van vagy 2 játékom ipadon meg 25.Most 3 napra kölcsönadtam havernak videókártyát gépből, mert kiakart valamit próbálni és nem is hiányzott a gép, mert a tablettel kitudtam mindent váltani simán.
A különbséget ha boncolni akarjuk elmondom szívesen.Lévén, hogy volt mindből.Egyébként akit érdekel ZT-180-ról még videót is tettem fel youtube-ra használat közben.
Az alaphelyzet mondanom se kell, hogy döcögés mentes ipadon.Mind a játékok, a netezés, alkalmazások elindítása és persze egy egyszerű doc olvasása is.Ezek nincsenek sajnos így a kínai tableteken.Most az alap akadozásokról vagy kis szaggatásokról beszélek.Üzemidő az 10 óra wifivel iPadon.Ez ZT-n asszem 3 óra volt kb.Wifi mellett nekem a Tron ami 1 óra 50 perces film merült 10 %-ot.Nem 100 %-ról mértem hanem merült 68-58-ra.Tehát megnézhetnék rajta kb. 20 óra filmet és semmi nem lenne.Amúgy a filmezéssel nem volt baj egyik tableten se.Kivéve, hogy az iPad-nak IPS panelje van az üveg mellett és irdatlan szép a képe amit visszaad.A különbséget úgy képzeljétek el, mint egy HDTV és egy sima között.Tekintve a gyengébb teljesítő képesség és rosszabb optimalizálás miatt a kínai tabletek lassabban dolgozzák be a weboldalakat.Nem akarok senkit untatni azzal, hogy scriptek feldolgozása gyorsabb meg ilyenek.Ha érdekel valakit letudja mérni van rá oldal[link]
Itthoni gép 7000-ret ér el rajta iPad 260-at.Kiváncsi vagyok a tiétekre is.Bővíthetőségről annyi, hogy a 16 giga is éppen elég vagy a 32 max.Nem fogja az ember ezt se kihasználni és ezen nem kell semmilyen filmet se tárolni hiszen a gépen meglehet osztani.A HDMI-vel kapcsolatban csak annyit, hogy itt a levegőben streameli az iPad a filmet ugye ahogy a kolléga említette kábelek és macera nélkül.Most tettem fel én is rá ezt a programot amivel egyébként a gépen megosztott mappákat akármikor elérem iPadon így nem kell rá filmet felrakni ilyenek.Ára 30%, de engem speciál felidegesített már, hogy minden akadt,szaggatott,véletlenszerűen bezárt vagy éppen el se indult ...

Persze a pénz nagyúr és akármennyire akarhatja az ember a jobbat, nem mindig tudja megvenni.Azért, mert nem tudja valaki megvenni nem hiszem, hogy az a mód, hogy akkor szidjuk, hogy mekkora trágyadomb.

(#27) slynevem válasza Silverss (#24) üzenetére


slynevem
tag

Nem is leváltásra valók hanem kiegészítésre :))

(#28) hitvanyalak


hitvanyalak
senior tag

Szerintem nem kell oltani, fasza kis gep ez, csak lenne egyedibb kulseje. Nekem iPad-em van es bar nagyon szeretem, ha nem lenne ennyire nagy az appstore, es nem lennek jatekmanias, akkor lehet, hogy lecserelnem, mert filmet ritkan nezek rajta, olvasni meg nem kell ilyen draga e-book. Na jo a stabilitas nem hatrany, de szerintem lassan tenyleg nem lesz ilyen teren sem gond a zold robotosokkal, majd kiiirnak egy szabvany hardverminimumot.
Beke

Vagyok hang aminek hullámai nincsenek, másnak érthetetlenül sistereg, vagy hallhatatlan nem érint meg semmit a szívben, vagy az agyban és mégis vannak mérők, miket dallamai meglendítenek.

(#29) slynevem válasza hitvanyalak (#28) üzenetére


slynevem
tag

Az iPadnál és általában az Apple-nél a minőséget és a sima egyszerű működést fizeti meg az ember.Lehet utálni az Apple-t meg fikázni ahogy teszi is ezt sok ember.Általában persze egyiknek se volt se egy iPhone-ja vagy legalább valamije.

(#30) Tristis válasza slynevem (#29) üzenetére


Tristis
senior tag

Én nagyon örülök, hogy rendkívül elégedett vagy a tableteddel, de van ennek bármi köze is a teszthez?!?!?! A suzuki a legjobb ár/érték arányú autó Magyarországon. Viszont a Mercedes kényelmesebb, mert nekem az van és örülök neki, hogy ez jobb, minta Suzuki. És?!?!

Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.

(#31) simonzé válasza slynevem (#26) üzenetére


simonzé
addikt

Na ezt szeretem. Konkrétumok. Engem meggyőztél, de akkor sem cserélünk :D

Viszont az utolsó oldalon most belinkeltem egy videót, amit az imént csináltam, és kicsit mutat az egeresbillentyűzetes "notebook üzemmódból".
Ha érdekli a T. Közönséget, megoldom hosszabb változatban is.

Azt megmondja valaki, hogy miért nincs hangja a videónak???

[ Szerkesztve ]

I don't fit in. I fit out.

(#32) z0d1AK válasza madgie (#20) üzenetére


z0d1AK
veterán

Azért azt tegyük hozzá, hogy az ilyen kínai sz.rokhoz őszintén szólva bunkóság beírni, hogy mennyivel jobb, egyszerűbb ez egy iPaddel. Valószínűnek tartom, hogy aki 150-250 dollár között nézeget tabletet, az azért teszi, mert nincs 90 ezre arra, hogy megvegye az iPadet.

Arról nem beszélve, hogy a mai tévék rendelkeznek HDMI-vel. A tablethez egy kábel 1-2 ezer forint. Egy Apple termékekből összeválogatott kombó, hogy hipp-hopp kábel nélkül ott legyen a kép, nem jön ki ennyiből.

Mind emellett jómagam sem foglalkozok a kínai cuccokkal, mert még jóval nem találkoztam. Inkább adok ki komolyabb összeget egy használható cuccra, mintsem hogy idegesítsem magam a kínaiak leleményességén.

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#33) simonzé válasza simonzé (#31) üzenetére


simonzé
addikt

Aha, húzzátok ki ti is a fülhallgatót, és máris mexólal a hangszóró...
:B

I don't fit in. I fit out.

(#34) z0d1AK válasza slynevem (#26) üzenetére


z0d1AK
veterán

Benchmark asztali gépen:
Score: 10286
Richards: 12029
DeltaBlue: 14726
Crypto: 10624
RayTrace: 9233
EarleyBoyer: 24833
RegExp: 2745

Benchmark tabletről:
Score: 711
Richards: 723
DeltaBlue: 684
Crypto: 505
RayTrace: 780
EarleyBoyer: 2054
RegExp: 323

iPadet fogtam, ha jól érzem. :N

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#35) lapa válasza madgie (#20) üzenetére


lapa
veterán

azért örülök, hogy meg tudod magyarázni.

fényképező? miért dugnám rá?
nas? nas lejáccik 720p-t?
pc? pc-ről hogy megy által a fim? hdmi-n?
pc néma és elrakod a tévé mögé egy filmnézés erejéig?
ha elfér a tévé megett, akkor mit kerülgetsz a szoba közepén?
ipad + airplay mennyibe kerül?

még a médialejátszóra azt mondom, hogy határeset, de heti pár film miatt (szerintem ez az átlag) tök felesleges egy külön doboz, pláne folyton bekapcsolva.

hirtelen ezek jutottak eszembe. nem azt mondom, hogy ilyen árkategóriára bíznám a dolgot, de ha veszek belőle kettőt még mindig beljebb vagyok, anyának egy és apának egy. ha egyik elhal, még mindig ott a másik.

de kettőt sem akarok venni, csak példaként mondtam. egyébként az egyetlen fájó pont az akksi cseréje (azaz hogy lehet-e majd akkor kapni, mikor ez elhullik).

az lenne érdekesebb lehet-e távasztalozni etherneten / wifin.

(#36) lapa válasza simonzé (#25) üzenetére


lapa
veterán

biztos volt már szó róla, de 720p avi != 720p h.264. a h.264-et is viszi?

meg még egy damoklészes dolgunk is van, amiről egyelőre nagy a csend: a webm. ha a jutub átáll és nem lesz h.264, akkor a hardveres gyorsított kütyük bajban lesznek.

hozzáteszem semmi konkrétumot nem olvastam a webm kapcsán, az is lehet hogy nem lesz ilyen probléma mert lesz rá valami megoldás.

[ Szerkesztve ]

(#37) slynevem válasza simonzé (#31) üzenetére


slynevem
tag

Jó a videó tetszik.Ha valakit érdekel ZT-180 v1-es videó: [link]

Ha valakit érdekel csinálhatok az iPad-ról is egy magyar nyelvűt rendesen használat közben.

[ Szerkesztve ]

(#38) slynevem válasza Tristis (#30) üzenetére


slynevem
tag

Teljesen igazad van ne haragudj.Ha visszaolvasol láthatod, hogy nem csak azért írtam, mert elégedett vagyok vele hanem, mert nagyon egyoldalúnak éreztem az iPad lenézését.

Zodiak: Milyen tableted van ?:)

[ Szerkesztve ]

(#39) z0d1AK válasza slynevem (#38) üzenetére


z0d1AK
veterán

Jelenleg egy Acer Iconia Tab A500-at nyúzok.

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#40) simonzé válasza slynevem (#38) üzenetére


simonzé
addikt

Ki lenne olyan hülye hogy lenézze az ipadot??? Itt senki, az tuti. Az az etalon, és pont ezért mindenki a hibáit, gyengeségeit nézi és támadja. Aki tabletre vágyik, többnyire azt a hw-t szeretné, de az Android szabadságával. Nekem pl. soha nem fog kelleni azAlmás gondolatrendőrség, meg az itunes rémálom, meg hogy képtelen avit lejátszani mert sztív azt mondta... Marad a Droid.

I don't fit in. I fit out.

(#41) rep3at válasza M@trixfan (#3) üzenetére


rep3at
őstag

:Y

A teszt amúgy tetszett, a végén az értékelés különösen.

Forward thinking. كرر

(#42) slynevem válasza simonzé (#40) üzenetére


slynevem
tag

Ügyes emberek mindenre találnak módot.Avi lejátszása egyetlen program egyébként az iTunes-t meg kell szokni, de amúgy nem vészes :DD

(#43) z0d1AK válasza slynevem (#42) üzenetére


z0d1AK
veterán

Az a baj, hogy adott esetben semmit sem érsz azzal, hogy szokható az iTunes. A munkahelyemen rendszergazdai jelszó nélkül nem tudok telepíteni. Ott egy Apple termékkel nem sokra mennék. :(

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#44) DemonDani


DemonDani
addikt

Várom már az Android 3.0-ás kínai táblákat Tegra2 alapon :DDD

Köszönjük a cikket :R

asd fgh jkl éáű

(#45) z0d1AK válasza DemonDani (#44) üzenetére


z0d1AK
veterán

Az még odébb lesz.:)

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#46) Namelesske válasza simonzé (#15) üzenetére


Namelesske
őstag

Mondod te... aki összehasonlít egy kínai dzsunka android 2.1 gányt az iPaddel. Ráadásul még nyálas módon fellegekig emeled, amikor olyan kijelentéseket teszel, hogy meglep néha hogy gyors is... szerintem iPaden akkor lepődsz meg ha valami miatt lassú. Ennyit erről.

Te viselkedsz úgy mint aki mindent jobban tud, még az Apple mérnökeinél is.

https://linuxisnotunix.blogspot.com/ || ‍ https://endlesstechspot.blogspot.com/

(#47) slynevem válasza Namelesske (#46) üzenetére


slynevem
tag

Olvasd el az utolsó HSZ-ét mielőtt felháborodsz a semmin :DD
Nem szídta az iPadot.Én voltam aki összehasonlította a kettőt, de csak a különbségek végett, hogy azért lássunk tiszta szemmel emberek :)

(#48) Namelesske válasza slynevem (#47) üzenetére


Namelesske
őstag

Igazából nem nagyon van bajom a cikkel, de az ilyen mondatok mint:

"mindenki ámulatát kivívni, iPhone tulajokat pukkasztani..."

Nagyon kitudják verni nálam a biztosítékot.

Az iPhone tulajok a röhögéstől fognak megpukkadni, ha meglátják azt az akadozó főképernyőt. Arról inkább egy szót se szólok hogy mennyire is jellegtelen silány másolatról van szó.

A videót megnéztem tök jó arc a szerző meg képben is van a dolgokkal, de ez az egész rendszer hatalmas ciki, hogy 1 GHZ órajelen úgy fut mint valami emulátor. Kész pazarlás az egész android. Ja mondom ezt android tulaj ként mielőtt valaki alma hívőnek hisz.

https://linuxisnotunix.blogspot.com/ || ‍ https://endlesstechspot.blogspot.com/

(#49) lapa válasza Namelesske (#48) üzenetére


lapa
veterán

egyszerűen arra gondolt, hogy van benne néhány olyan dolog, ami az ipadban is jól jönne. ezt meg érzik azok, akiknek nincs benne, pedig az ipad sokkal többe kerül.

vagy globális összeesküvést tervez az apple ellen. ki tudja.

ha ilyenek kiverik nálad a biztosítékot sokat idegeskedhetsz, pedig nem érdemes.

(#50) z0d1AK válasza Namelesske (#46) üzenetére


z0d1AK
veterán

Azert hozzatennem, hog eleg erdekes hibakat tud az Apple is osszehozni. Videolejatszasnal tapasztaltam, hog ha nyomok egy pause-t, utanna akad a video. Ha az elejerol inditottam, akkor ment rendesen.
Es ki lehet akasztani, senki ne mondja hog nem. Kb. 10 perc alatt osszehoztam, bar nem tudom, hog mivel.
Mindezeket egy hetes I pad 2-vel.

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.