- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fogasztási körkép: átlagosan kb ugyanannyit fogyaszt az x13 g2 mint a CF-20. IDLE a modernebb X13 gen2 a nyerő, egészen 4W alatti értékekel. Videózás szintén (1080p youtube, CF20: 13W, X13: 10W). Keményebb munkára térve viszont már fordul a kocka, elsősorban a lovak közé dobott gyeplő erősen liberális power limit miatt.
-
-
Megoldásként a hőmérsékletre azt javasolnám, hogy szard le. Nekem az 5320-as Latitude-ben ugyan ez a proci van. Én is pasztáztam, ráolvastam etc... de nem lett hűvösebb. Amióta nem nézem, nem zavar.
Hidd el, nem lesz tőle semmi baja. Amúgy jellemzően nem is a CPU a legforróbb alkatrész egy alaplapon. Azt nem látod, nem is zavar.
-
Terepen távcső+kameravezérlésnél minimális a fogyasztás hálistennek. Viszont ez a gépecske már a termés feldolgozására is képes (esetenként 100+ db 16MP-es raw file), oda már nagyon jól jön a 4magos kakaó. Igazából a RAM-ot és a gizda dedikált VGA-t leszámítva annyit tudhat az új lapos, mint az i7-4770k, 32GB RAM, GTX 1050Ti asztalim
.
-
-
Lenry
félisten
válasz
Hieronymus #5 üzenetére
nem úgy, mint a jó öreg SNSV, akik úgy gondolták, hogy elég, ha a venti a processzor hozzávetőleges irányába fúj, ennél többet meg minek...
azt most ne nézzétek, hogy poros, nyilván alapból takarítási céllal bontottam meg a gépet, de sajnos a portalanítás és újrapasztázás is csak valamelyest tudott segíteni a tervezési hibán
-
Cinebench eredmények beszúrva, Sajna ismételt cinebench multi vége felé már elérik a 100 fokot a magok és pár %-ot esik is a pontszám
Nem tudom az értelmes keretek között jobb hűtéssel (laptop-hűtő+pasztázott proci) mi lenne a képlet: továbbra is 100 fok csak fixen magas órajel, vagy a 100 fokból is eresztene kicsit max 90 tájára
?
-
válasz
Hieronymus #5 üzenetére
így lesz, figyelem milyen hőfokokat dob a gyakorlatban
-
-
Szerszámok közé á-la-natúr ez tuti nem lesz behajítva, már csak azért sem, mert a portokat nem védi semmi. A HDMI-nek meg nem tesz jót a beleállt fúrószár
Most merítem először élesben kósza böngészgetéssel, office-cal, képválogatással az akksit, nem semmi, az elmúlt 4 óra alatt kevesebb, mint 40%-nyit merült. Kb óránként ránézek hol jár. Sajna pont ez hiányozna az öreg Tough-ból.
-
totron
addikt
Anyagminőség alatt 2 tulajdonságot szoktak érteni, ütésállóságot és tapintást/kinézetet. A 2 halmaz egybeeséséről talán felesleges is szót ejteni, sci-fi kategória.
Szerk.: az első egy-két, saját kezűleg bevitt karcot, nyomódást kell átvészelni, utána már könnyebben, kisebb lelki terheléssel csúsznak befele a használati nyomok.
-
válasz
Hieronymus #1 üzenetére
Igen, ez az elmélet, csak nekem kétségeim vannak afelől, hogy a kínai mennyire 60-70-80-90 fokot álló komponenseket pakolt a cpu x mm-es körzetébe.
-
tJMax: 105°C
A 100 fok még üzemi hőmérséklet, Akkor kellene beavatkozni, ha CPU terheléses teszt alatt jobban visszafogná magát a processzor, mint a hasonló tesztekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ma teszem fel az OEM rendszert a rövidke idő alatt megszeretett Toughbook CF-20-asomra és megy vissza az eladónak ....
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Overwatch 2
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Milyen széket vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Videó stream letöltése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nők, nőügyek (18+)
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP Compaq 610 CPU T5870 2 Mag. GPU Intel X3100. Mem 4 GB. SSD/HDD nincs. Szép állapotban. Töltővel.
- Eredeti Dell utazó töltő szett, 65W, D-szériás modellekhez
- Asus-ROG-Strix-G17-G713PV
- HP Victus 16 (Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, 16GB RAM, 512GB SSD, FULL HD 144hz kijelző)
- Fire Emblem amiibo teljes sor eladó egyben!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest