bár egy hete nem voltam már sehol szinte....de remélem ez most változni fog
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Helyszíni riport Hegyen-völgyön, Chongqing
- Tudástár Óriások csatája - General Belgrano
- Teszt Olcsó USB WiFi AC adapter
- Retro Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Bemutató Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [hege8888:] Újjabb 4 milliárdos laptop közbeszerzés...
- [Re:] Hegyen-völgyön, Chongqing
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [Essejó:] MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Jack Hunter:] Közösségi tér konfliktus
- [Re:] [guga:] Az utolsó kívánság
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
veterán
Jó lett.
Várom a csajos sztorit is.
"Csak úgy mondom"
t1
addikt
az még alakul
majd utca zene után kiderül hogy lesz-e sztori
urban racer
senior tag
Nálam is ugyanez a szitu. Csak nekem a reggel az délben van. Az este meg hajnali 4-5 Mondjuk ma nem tudtam aludni(és nem is volt kedvem)...
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
Ősember
őstag
ezzel nem csak te vagy igy, én is 2-kor mentem aludni, de akor is csak ugy, hogy ''najo, most már elegem van, befekszem az ágyba, még akkor is ha ott rohadok meg''
cikkirohoz: emlitetted, hogy csak annyit alszol amennyi szükséges, de akkor miért alszol el már délután 1-2 orára?
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
Pukkancs
tag
OMG én is majomparádé meg endless skyline felhasználó vagyok a tesómmal
t1
addikt
ez úgy megy hogy lefekszem az ágyra, megy a zene és gondolkodom és a nagyunalom miatt egyszerűen elalszom
Pukkancs
tag
Most nem kötekedésképpen de nem ebédelsz? Pedig az a nap fénypontja
t1
addikt
az is benne van.
Dél.Ebéd
ladybug
őstag
Nehéz egy tizenéves élete, ha iskolaszünet van. Olvass, művelődj, vmivel foglald le magad. Ne az unalomba tespedj el.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
t1
addikt
de még mennyire
Ősember
őstag
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
urban racer
senior tag
Unalmunkban elkezdtünk beindítani újra a torrentoldalunkat(President). Már fenn van a szerver pesten, oldal kész, már csak az ip-re várunk.
Ma sem unatkoztam, készítettem egy koncepciótervet egy tárhelyszerverről. Valószínüleg anyám volt a felbújtó, aki aszonta, hogy kikéne találnom, hogy mileszek. Anyu: nekem tárhely szerverem lesz, és nagyvállalatoknak adok bérbe szervereket. A válasz: Kisfiam, raid 5 vagy raid 1 köteteket fogsz használni? Naneeeee... Mi az a tárhely szerver?
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
Motion_Blur
félisten
Azok a régi szép idők
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Hirdetés
bejegyzés Egy átlagos nap....
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- X1 Yoga 8th 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- ELADÓ Quansheng UV-K5(8) kézi amatőr rádió
- HP Pavilion 15-ab104nh (AMD A10 -10 mag- / 12GB / R9 M360 2GB VGA / 120GB SSD)