- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- N€T0X|N: SSD cserék
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
Lehet, hogy megnézem otthon, mit tud a gemalto repi pendrájvom
A telóval a gépre bejelentkezés azért necces, mert a telónak nincs "biztonságos" smartcard kivezetése. Illetve ha elterjedne a wireless megoldás, akkor meg kellene a gépekbe olvasó.
Terveztük amúgy egy darabig, hogy ilyen belépőkártyás rendszerünk lesz - de több lett volna vele a gond (operációs probléma), mint a biztonsági hozadék.
-
lapa
veterán
hát ja. nem véletlen írtam a két dolgot eredetileg is egymás mögötti mondatokba.
küzdöttem egy kört nemrég eap-sim wifi authentikációval, de nem sok sikerrel. azóta se tudom, hogy készülékfüggő-e, vagy csak a winmo hulladék.
meg ezek a kártyás szabványok is nagyon kuszák nekem, itthon is szenvedtem eleget mire összehoztam. fyi.
elég valószínűtlen, hogy simmel meg mondjuk androiddal meg lehet csinálni, de ez csak megérzés, amúgy fingom nincs a témáról.
-
sztanozs
veterán
Poénból kérdezed?
Van otthon egy repi smartcardos pendrive-om (Gemalto) - egyszer szédszedtem és egy sima SIM szabványosnak kinéző smart kártya volt benne - lábkiosztásra nem emlékszem, hogy azonos volt-e, de ha igen, akkor lehet, hogy akár a telefon SIM-jét is megenné. Este lefotózom szétpattintva, ha érdekel -
sztanozs
veterán
Az alkalmazott megoldásban maga a program a "SIMen fut", így a telefonnal szinte mindig kompatibilis.
2002-ben, amikor a fejlesztés elkezdődött még voltak olyan telefonok, amelyek nem támogatták a SIM-alkalmazásokat, mára már szerintem már nincs ilyen. Az egyetlen "gond" az, hogy data sim kell az alkalmazáshoz (amelyik rendelkezik "jelentősebb" - 64KB vagy 128KB - belső memóriával) - de mára már ezek ára sem olyen eget rengető, mint 10 éve volt. -
dabadab
titán
Abban igaza van, hogy titkositott SMS-t nem lehet kuldeni, abban nincs, hogy ez azert lenne, mert szabvanyositott (valojaban azert, mert szabvanyositott ES a szabvanyban nincs titkositas).
Abban persze igazad van, hogy lehet alkalmazast irni arra, hogy az SMS szovegebe valami titkositott holmit rakjon meg onnan kiolvasson, de ehhez kulon alkalmazas kell, ami vagy kompatibilis az adott telefonnal vagy nem, illetve a konkret esetben nem is nagyon old meg semmifele problemat. -
sztanozs
veterán
Titkosított SMS-t küldeni nem kell félnetek jó lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest