Hirdetés

2023. február 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Szoszo94


Szoszo94
őstag

És még nem merem kijelenteni azt, hogy vége....40 perc sétá tutira lesz még Kőszegen, mire hazaérek...

Lexus IS250 Sport Mark Levinson

(#2) Doze


Doze
aktív tag

Én csak a Mercis részhez tudok hozzászólni, van 1-2 volt egyetemista cimborám aki a fent említett céghez vetődtek, hááááát nemtom. Nagyon szidják mint munkáltató.

Lehetetlen dolgozni, a munkakörnyezet a szó szoros értelmében fos, a befeszülsz akkor sem tudod a feladataidat elvégezni időre, cseszegetnek, szívják a véred.

A másik említésre méltó dolog, felvesznek aztán kiderül műszakos rendbe kell dolgozni, mikor interjún egy büdös szó nem esik róla, ha meg épp nem műszakos vagy, akkor elvárják azért 4 helyett maradj 8-ig, esetenként szombat vasárnap, az elszámolásból meg valahogy kimarad, ha megemlíted akkor elzavarnak stb,

Ilyen egy gagyi hokedli elfajzott német céget még nem láttam...

(#3) Szoszo94 válasza Doze (#2) üzenetére


Szoszo94
őstag

Nem lepődök meg ezen, az ottani főnökség 90%-a azért került a posztjára, mert anno tudott németül mikor megépült a Merci gyár és kellettek az olyan vezetők, akik beszélik a nyelvet. Személyesen ismerek most már olyan vezető beosztású hölgyet is, akinek fodrász a hivatalos szakmája, csak anno a rokonságában voltak német nyelvűek is így megtanult németül. Tudnék én is szépeket mesélni, de ez csak egy kis kitérő volt, hogy még árnyaltabb legyen a kép :) Miután hazaértem, gondoltam leülök és kiosztok pár headshot-ot a cs:go-ban a feszültség levezetése érdekében - hát nem most kell sz@rakodnia a routernek? 500-1000 közt ugrált a pingem, úgyhogy még ez sem jött ma össze....gondoltam akkor nekilátok az alkoholellátmányom elpusztításának, de gyorsan letettem erről is, mivel amilyen szerencsés vagyok a mai napon úgyis a detoxban kötöttem volna ki, az meg nem hiányzik nekem... :DDD Most pedig lefekszem és megpróbálok holnap jobb lábbal kelni :)

[ Szerkesztve ]

Lexus IS250 Sport Mark Levinson

(#4) #56230144 válasza Szoszo94 (#3) üzenetére


#56230144
törölt tag

Lesz még jobb is :D go-ban meg nem csak te laggoltál :D

(#5) Szoszo94 válasza #56230144 (#4) üzenetére


Szoszo94
őstag

TeamSpeak-en nem hallottuk egymást haverral, annyira szakadozott a vonal :)

Lexus IS250 Sport Mark Levinson

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.