- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- leslieke farmerzsebe
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szlac77
csendes tag
Gondoltam és gondolok arra én is.
Őszintén szólva lusta vagyok az ~új Asus lapomat eladni, előtte/közben/azután helyette valamelyik duál kártyás megoldást megvenni. Ennek oka meg az, amiben kb. egyetértünk: nincs itt olyan nagy durr és főleg nem alkalmi áron, ami miatt hű, de kellene futni az új hardverért.
Lustaság másik oka: csere miatti költség/ráfizetés összege + még egy 460/58xx ára annyi, mint megvenni a drágább "egybekártyát" (igaz, a teljesítmény jobb). Viszont, ha várok, akkor az "egybe" biztosan olcsóbb lesz, van honnan és hová esnie az árnak (főképp a karácsonyi kereslet lefutása után), míg a 460 környéke mélyrepülni nemigen fog.Én annyira gyengének ítélem meg a felhozatalt (az árához és a kettővel előbbi, tehát a G80/92 generációjához képest is), hogy hiába volna rá elkülöníthető forrásom, a józan ész simán lebeszél.
A táblázatom szerint nincs a kínálatban 65+áfánál nagyobb reálértékű kártya (5970).PÜ, ha lehet, mert nem vagyok ph-függő (kapok e-mail értesítőt). Köszönöm!
-
félisten
Elolvasva a bejegyzést a saját gondolatmenetem köszön benne vissza(a számolós 460-at alapul vevős).
Tudtam én, hogy bele kell olvasni a blogodba amikor láttam a 69xxx hírben a postod."Ecsém, mi nagyon jóba leszünk!".
Azt leszámítva, hogy én 460 SLI/6850CFX-ben gondolkodnék.
Lehet te nem 460-ben gondolkozol, de én igen.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós! PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 +512GB, fekete 2027/02/28-ig garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256gb, független,bontatlan
- Apple iPad Mini 7, Blue, 128Gb., Wifi, új, 2 év garival + Pencil 2, karcmentes
- Lenovo ThinkPad P51,15.6",FHD,i7-7700HQ,24GB DDR4,512GB SSD,M12000 4GB VGA,WIN10