- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picike8
aktív tag
válasz
Mahrenburg #99 üzenetére
Az viszont korántsem tetszett neki, hogy az égiek elválasztották őt a lánytól.
-
V.Stryker
nagyúr
-
greenity
senior tag
válasz
Mahrenburg #84 üzenetére
Miután befejezték a "beszélgetést", a főnök azt kérte várjon kint.
-
Picike8
aktív tag
válasz
Mahrenburg #84 üzenetére
Megérzése nem volt alaptalan, ám a főnök nem őt gondolta a legjobbnak arra a munkára.
-
greenity
senior tag
válasz
Mahrenburg #82 üzenetére
A főnök nyugodtan hallgatta Feri beszédzuhazagát.
-
sziku69
őstag
válasz
V.Stryker #68 üzenetére
Éjjel vette észre, a "halálesetet". Nekem is csak egy mondatot kellett volna utánaírni. Bosszantott a dolog. Aztán írtam több mondatot, hogy visszahozzam a történetet. Úgy éreztem olyan ez, mintha a bíró 10 perc után lefújná a futball meccset, mert úgy gondolja, hogy legyen vége.
Most vagy az van, hogy visszamegyünk a "haláleset" elé, vagy az hogy elfogadjuk azt a két három mondatot amit utána írtam. De ennek így valóban semmi értelme.(#66) Cthulhu Dawn : Csak próbáltam helyrehozni a történetet.
-
V.Stryker
nagyúr
Úgy érzem, a komolytalanság és a szabályok be nem tartása elrontották a játékot.
Nem értem meg soha b+ az emberi hülyeséget. Főleg,hogy mitől gondolja bárki,hogy fél oldalban ha nem használ pontot és nagybetűt, csak vesszővel választja el a dolgokat, attól az még nem egy mondat. Brr.
-
Mahrenburg
őstag
A peronra lépve, ahol több embertársa kavargott áttekinthetetlen összevisszaságban, arcukon mégis határozott célt tükrözve, mintha legalábbis lenne valami értelme - még ha ideiglenesen is - a létezésüknek a pályaudvar vasúti szerelvények által szabdalt univerzumában, egyben ízelítőt adva a végtelennek tűnő, s időtlenséget sugallóan nagy terekhez szokott érzékeinek a nagyváros a benne lakókat a rájuk szabott idő rövidségére állandóan figyelmeztető, örökösen megújuló lüktetéséből, mint ahányat a faluja egyetlen utcáján valaha is egyszerre láthatott, nem tudta eldönteni, hogy a belsejében szárba szökkenő ismeretlen feszültség forrása vajon a most kezdődő új élete miatt érzett aggodalma, vagy inkább az efelett érzett öröme okán diktál a szíve eleddig ismeretlen taktusokat az érfalakat hangszerként használó vérének, az óvatos optimizmus himnuszát dalolva lelkesedésre hajlamos, mégis csalódástól tartó, nyugtalan lelkének...
-
sziku69
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #63 üzenetére
Egy hang szólt hozzá, -Fiatalember, ébresztő!! Elaludt a vonaton, már mindenki leszállt !- Feri felnézett, és a kalauzt látta maga előtt. Elaludtam? akkor az egész csak egy rossz álom volt.
Szerintem Ferinek nem kell a legelején meghalni
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #63 üzenetére
Lásd: Ivan Iljics halála.
-
sziku69
őstag
Szóval, Vakegérkével megbeszéltük a dolgokat. Végül úgy döntöttünk, hogy nem lesz bonyolítás. Elindul egy történet, vagy valami, az első mondat után. Hogy mi fog kisűlni belőle, azt nem tudom, de azt remélem, hogy valami jó.
Szóval az lenne a tiszteletteljes kérésem, hogy mindenki csak egy mondatot írjon be ha lehet. És ha lehet ne fűzzön hozzá külön kommentet.
A történet teljesen kötetlen lefolyású, és végkimenetelű. A lényeg az, és ez a legfontosabb, hogy a hozzászólásokban leírt mondatok összefüggésben legyenek egymással tartalmilag. Mintha egy fogalmazást írnánk, illetve történetet, kinek hogy tetszik
Csak egy mondat legyen, ne több!!! Írhattok párbeszédet is bele. De ez szerintem úgyis ki fog alakulni.
Az általatok beírt mondatokat, időközönként visszamásolom a bejegyzésembe, és itt egyben el lehet olvasni. Remélem szórakoztató lesz, és ráéreztek majd az ízére!!!!
A történetnek, csak a legelejét írom le.Csak a mihez tartás/nemtartás végett !
A TÖRTÉNET FERIRŐL
Feri állásinterjúra akar menni Pestre. Holnap indulna. Már össze van készítve a holmija az utazáshoz. Egy kis faluban lakik az alföldön. Délután 5 óra van. Már nagyon várja az utazást! Felhők gyülekeznek az égen. Hatalmas vihar készülődik. Elkezd szakadni az eső. Villámlással, és tojásnyi jegekkel jön az égi áldás.
Sajnos Feriéknél a tető néhány helyen beszakadt! Mi lesz holnap? Elutazik így vajon?Jöhet a történet. ( kár hogy Vakegérke még nem ébredt fel)
,
-
Gergosz2
veterán
sok lesz már a játék !
-
greenity
senior tag
Nekem tetszik az ötlet
Igaz szerintem is nagy lesz a kavarc, de lássunk neki és majd kiderül -
Vakegérke
félisten
-
sziku69
őstag
Valszeg igazad lesz. Várok még pár javaslatot. Azt már észrevettem, hogy itt sokan vannak olyanok, akik végig sem olvassák a blogot, csak beirkálnak. A "Szólánc"-nál is többször előfordult. Pedig aztán ott nincsenek eget rengetően bonyolult szabályok.
Az általad említett játéknál tényleg az lenne a jó, hogy senki nem tudja mi lesz a vége, és hogyan folytatódik.
Szerintem azonban, azon kívül, hogy az egymást követő mondatok kapcsolódnak egymáshoz, ezeket jelezni kellene, az írásban írt példával. Ennyi talán elvárható.
# Talán ez nem bonyolult senkinek! #
Vagy félkövér betűkkel írni azt az egy mondatot!
Magam is úgy gondolnám, hogy bizonyos időközönként kimásolnám a mondatokat, és a blogba visszailleszteném. Illetve onnan egyben, az utolsó hozzászólásba bemásolnám.
Most szülinapi bulira készülök, és valszeg csak este tudok ezzel foglalkozni.
-
Vakegérke
félisten
Szerintem ez így komplikált. Van ugye egy alaptörténet, amelyet ismerni muszáj. Muszáj ismerni a hozzászólásokban megjelent mondatokat is, mert csak így folytatható a történet. Jónak jó a játék, de nem hiszem, hogy bárki is átrágja magát a sok hozzászóláson.
Csinálj inkább "buta" játékot. Annyi a lényeg, hogy minden mondat kapcsolódjon az előzőhöz. Firnyákos történet kerekedik, hiszen nincs kötöttség, és a végtelenségig folytatódhat.
Mondjuk naponta beemelnéd az új mondatokat az írásodba, hadd legyen "egészben" olvasható az agymenés.No persze ez a Te játékod, tiéd a döntés joga.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest