Hirdetés

2022. október 4., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7) lomposfarkas


lomposfarkas
tag

"Mit tehetünk klímaváltozás ellen?"
Éld az életed, ahogy eddig.
A klímacirkusz egyik lényeges szellemi leleménye, hogy kidolgozták, hogyan lehet vaskos pénzekért eladni a semmit és tovább seftelni a semmivel. És ennek a seftelésnek az ideológiai alapköve, hogy a klímaváltozást az emberi tevékenység okozza. Aki ezt megkérdőjelezi, az ennek a seftelésnek a jogalapját kérdőjelezi meg, és meg is kapja a magáét (ebben hasonlít egy másik "iparra"). Innentől előttem hiteltelen bármilyen klímaváltozás-elleni akció. Nem beszélve az emberi tevékenységtől független klímaváltozás elméletétől, amiről (a hivatalos propagandával szemben) nem szükségszerűen futóbolondok írnak, de mögöttük nincs tőke.
Amiket felsoroltál azok zsebünk és szűkebb környezetünk kíméléséért természetesen önmagukban is értelmes dolgok, de mi közük a felmelegedéshez (akármi is okozza). Azt látni kell, hogy kis hazánk a globális műa. hulladék felhasználásban csak egy kerekítési hiba. Tehetsz te bármit, a fél perc alatt, hogy az előző mondatot leírtam, sok ezer tonna kőkemény mérget és műanyagot borítottak az óceánokba azok a nagyvállalatok, amik minden szabályzásba beleszarnak meg azok az országok, ahol kb. ötlet felvetésként sincs környezetvédelem és sokezer tonna kátrányt füstöltek el a teherszállító hajók és sok ezer tonna kerozint füstöltek a nyakunkba a repülők. (de a közbeszédben mindig az autók a főgonoszok, pedig a globális szennyezésben kisebbségben vannak)
Szóval aranyos, hogy leülünk körbe, eléneklünk egy dalt és a világ máris szebb lesz, de az állampolgáron számonkérni a klímaváltozást sablonos lelkiismeret-furdaltató agymosás.

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.