Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Feketelaszlo #50 üzenetére
Mert az amerikai igények teljesen mások mint az európaiak. Úgy is mondhatnám igénytelenebbek olyan szempontból, hogy miben ülnek. Nem is feltétlen a priusra értem hanem általánosságban. Szar futómű szar fék ostoba váltó igénytelen beltér nekik mindegy. Könnyű legyen vezetni más nem számít.
-
Somatom
veterán
válasz
Feketelaszlo #48 üzenetére
Arra az USA -ra gondolsz, ahol az 5L V8 nem nagy köbcenti?
Oda tényleg fölösleges a dízel. Már ha bírod etetni. Volt USA piacra gyártott Toyotám. 3L, V6 automata. 12 alatt nem fogyasztott. Mennyit szívhat egy 5L V8?
-
válasz
Feketelaszlo #48 üzenetére
USA? Egészen a közelmúltig annyira olcsó volt a benzin náluk, hogy senkinek, de még a legcsóróbb segélyen élőnek sem nagyon számított mennyit fogyaszt az autó amiben ül.
-
Somatom
veterán
válasz
Feketelaszlo #42 üzenetére
Nem azt írtam, hogy a benzinesnek nincs létjogosultsága. Kifejezetten utazóautókra írtam a villany dízel kombinációt. Ebben a Prius -ban tökéletes társítás a benzin villany.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A Toyota Prius a környezettudatos autózás úttörője volt, amikor 1997-ben debütált. Az első generáció egy elég esetlen...
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Pavilion X2 Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest