Hirdetés

2020. július 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) lezso6


lezso6
(HÁZIGAZDA)

Nem semmi nap. :( Én most keltem. :DDD

STOP RIOS! Állítsuk meg a moderációt!

(#2) Tálydi válasza lezso6 (#1) üzenetére


Tálydi
(senior tag)

No.1 :DDD

Eeeeh, what’s up, doc?

(#3) sz4blya válasza lezso6 (#1) üzenetére


sz4blya
(csendes tag)

jó neked :P

Cum Deo Pro Patria Et Libertate. Verje meg a mi Istenünk, aki ezt engedte! | Free life, free people, free internet! *See you, space cowboy!

(#4) albert8


albert8
(addikt)

Sok szerencsét :D
aztán nem összevizelni összevizezni még egy gatyát ;]

Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/

(#5) kmisi99


kmisi99
(addikt)

Nekem is fantasztikus volt a nap bár nem ilyen rossz. De az időjárás úgy változott ahogy a helyzet is romlott. Matekon az egész osztály vergődött nem bírta befogni a pofáját tanár egyre idegesebb lett az idő is így borult be majd a tanár megíratta az osztályt 6 perc alatt egy kb 15 percnyi feladattal amit persze senki se tudott és a legtöbben igencsak szarul állnak matekból. Az eső abban a pillanatban el is kezdett zuhogni. Szóval az az egyes nem jött jól :(((

(#6) Thunderzolee


Thunderzolee
(addikt)

:(((

A héten leállás volt a munkahelyemen, de mivel pótolhatatlan vagyok, behívtak mára (péntekre). Már két-három hete be lettem írva erre a napra, nem is emlékszem rá a túlórás lapot mikor töltöttem ki.
Na, délben megyek a menzára, húzom a kártyát a kapu előtt, "F" betű.. na mondom, mi a.. :((
Péntekenként mindig "A" menüt kérek, az "A" menü valamilyen gulyás leves (csirke, bab, hagyományos, alföldi, stb), plusz tészta vagy bukta, ilyesmi, sz'al egész jó kis kaja. Az "F" viszont valami büfés szendvicsjeggyel ér fel.
Szóval ilyenkor az van, h a ki beírt engem a pénteki napra, az lesz×rta, h én mit fogok enni, valószínűleg pedig mondtam, amikor szóltak róla, h be kéne aznap jönnöm, h "A" menüt kérek majd, de egyszerűbb volt beírnia egy F-et, mint kiderítse, mit is kérek.
Ez mondjuk jellemző, minek keressen meg.. :/
A jóképességű vezetőink igencsak hozzá vannak szokva, h a birkák általában beletörődnek abba, amit a felettesük "oszt" nekik.
Hát én csináltam jó nagy balhét.
Hétfőn fejek fognak hullani, de minimum egykét fegyelmi ki lesz osztva, attól függően, bevállalja-e valaki, h "igen, én írtam be a munkatárs megkérdezése nélkül, az "F" menüt", vagy senki nem fog emlékezni, és kollektív büntetés lesz.
Már k×rvára elegem van ebből a sz×r gyárból az ilyen ×××× emberek miatt. :((

Pedig tudják, h reagálok, ha belegázolnak az igazságérzetembe.. :(((

Később vettem észre, h péntek 13 van. :W

[ Szerkesztve ]

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#7) Domxc


Domxc
(senior tag)

Nekem különös semmi nem történt, se baleset, se fekete macska.(eddig ;] ) Pedig én is nap közepén vettem észre, hogy Péntek 13.-a van :U

Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!

(#8) hNp88


hNp88
(aktív tag)

ma derült ki, hogy valószínűleg nem indul jövőre a szak, amire jelentkeztem. azon kívül meg szarra se vagyok jó. hurrá. :DDD péntek 13 b***g...

Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"

(#9) sz4blya


sz4blya
(csendes tag)

Na hazajöttem, nagyjából FAIL nélkül megúsztam, hurrá

Cum Deo Pro Patria Et Libertate. Verje meg a mi Istenünk, aki ezt engedte! | Free life, free people, free internet! *See you, space cowboy!

(#10) -secret-


-secret-
(Arcképgyáros)

én akkor születtem :D

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.