Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
kivánvsi vagyok hogy a 3850 oc-m levirágzik e
-
BalaNce87
addikt
ebben a játékban alapvetően a real time simulation az, ami nagyot üt. A fizika, meg a tárgyak interakciója a karakterrel. Anno erre fogták rá, hogy emiatt nem igazán mehet PC-re, mert nem lenne olyan gép ami vinné. Már akkor nem egy embernek négy magos volt a gépében. Xboxban meg ugyebár hárommagos van.
Na de mindegy, tény, hogy xboxra könnyebb az optimalizálás az adott hardver paraméterek miatt.
Várom az eredményt. -
Romvr
őstag
Ez szerintem csak egy hasra ütéses gépigény. A 8800Gt és a 9800Gt között jó ha van 5% teljesítmény különbség. A 4870 meg toronymagasan agyonveri a 9800GT-t.
-
Móci
addikt
9800GT meg a 4870 között van egy kis különbség... az ajánlott gépnél is csak 2 giga ram van, vagy ez elég neki? Én 4-re tippeltem volna, ha már a minimum 2...
-
MmDorian
őstag
Kíváncsi lennék honnan van az info. Mert hülyeség.
-
GreenGuy
tag
Hát szerintem vagy elírták és 4870 helyett 3870 az ajánlott,vagy a játék eléggé az nVidiás karikra van optimalizálva.
-
Dr. Romano
veterán
Így elnézve a gameplayből származó videót, ez a gépigény enyhén szólva irreális. Ha meg tényleg ez kell neki, akkor optimalizáció 0.
(Más dolog hogy eléggé vicces. Pl. Minimum 8800GT, ajánlott 9800GT lol mintha a két kártya nem ugyanaz lenne
) -
Archer
őstag
Lol ez a gépigény. Zöld oldalon a minimum 8800 aminek az alja a régi GTS meg a GT (most az ilyen 256 megás GT meg GS változatokat ne nézzük, szerintem nagyon kevés embernek van) amik nagyjából egy szinten vannak a 9800GT-vel, vöröseknél a 2900 meg a 4870 között azért van egy "kevés" eltérés kraftban.
-
TazLeacher
nagyúr
És ez volt az a gépigény, ami fél-1 évvel ezelőtt az elképzelhetetlen kategória volt? Ugyanis az akkori nyilatkozatok alapján nem volt olyan gép, ami játszható sebességgel tudta volna futtatni a játékot...

-
waithEard
őstag
válasz
pengegyerek
üzenetére
Hát szerintem a 9800 gt még a 4850-es atit sem éri el, volt nálam mindkettő, szóval tudom mit beszélek...
Érdekes, érdekes
-
Televan74
nagyúr
Nekem Logitech Chillstream controlerem van.A Windows, Xbox360 controlernek telepíti.
Akkor a játékhoz jó lesz.
Remélem a játék ki is használja az optimális gépigényt.
-
GreenGuy
tag
Hát remélem nem lesz olyan ratyi irányítása,hogy kontrollert kéne használni.
-
Def26
félisten
Szerintem, csak azért van kiemelve az xbox 360 kontroller, mert gondolom, hogy teljes egészében ezt támogatja. Nekem is van 1-2 olyan játékom aminél, ha a kontrollert használom akkor a menüben és a játékban is a kontroller gombjai jelennek meg. pl. enter helyett "A" gomb stb.
-
pengegyerek
aktív tag
# Video Card (ATI): Radeon HD 4870
# Video Card (Nvidia): Geforce 9800 GT
szerintem a 4870 egy kicsit jobb mint a 9800 GT nem fer összehasonlítás vagy igen? -
euchi
aktív tag
"or Microsoft Xbox 360 Wired Controller"
Most akkor ehhez az xbox 360 controller emulátor is kell? Ne már...
-
JColee
őstag
vazz 25 giga üres hely
legalább jók legyenek a textúrák
mi az hogy directx 9.0c, de azért kell neki a radeon 2900 vagy egy gf 8800
-
A legutóbbi video után ez meglepő. Azt hittem, hogy olyan grafikához kb. az itt minimumnak feltüntetett lesz az ajánlott
Új hozzászólás Aktív témák
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Apple watch SE3 2025 cellular eladó! Garanciával gyári dobozban
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)