- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Ki leszen probalva.
Az iras is tetszik!
-
Lompos48
nagyúr
Picit keményebbre kavarva a masszát (kevesebb tej és/vagy több liszt) megpróbálható egy fél marék mazsolát is beleszórni. Mindenesetre utolsó pillanatig kell kavargatni, hogy ne szálljanak le az aljára. Utána a mikróban valószínű már hamar kezd keményedni és a veszély nem áll fenn. A tányéros változatban ez a probléma nem jelentkezik.
Az írás nagyon rendben. -
bacsis
Közösségépítő
Nagy UP neki, reggel nekifeszülök TALÁN nekem is összejön, s ha igen akkor a kecsapos kenyér után ez lesz a 2. kaja amit el tudok készíteni
szerk:
efegyke hmmm... jó ötlet
-
M3Ny3'T
senior tag
Nagyon jópofa lett a cikk!
-
banhammer
veterán
Brownie.
Egyszerű, mint a faék és jó. -
st4rlight
csendes tag
Nem pohárban, hanem üveg keverőtálban, tetejét vékonyan lekentük baracklekvárral és porcukorral meghintettük. Késsel levágva, könnyű kifordítani és az alapanyagok sem ragadnak le (habverővel csináltuk a keverést). Nagyon finom!
-
_András_
tag
Én is megcsináltam nekem valahogy túl íztelen volt egy két meggyel vagy esetleg egy kis lekvárral meg lehetne bolondítani
Amúgy nekem valahogy így nézett ki. A bögréből kijött egy 2cm-re de egy csepp sem fojt le hanem mint a képen nőtt kifele
szerencsére itt megállt nem úgy mint south parkban -
kmisi99
addikt
Szerintem még meg lehetne bolondítani azzal hogy pár kocka csokit csokit kis 5x5 pixelre(miliméterre) vágunk és beleszórjuk a masszába
-
-
Tubica
senior tag
Én is kipróbálom anyuval
Nagyon tetszik -
Thauxeeb
tag
Holnap kipróbálom és teszek fel képeket is!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Összekeverve mennyire sűrű?
Csak azért kérdezem, mert akár azt is lehet, hogy kisebb tálba összekeverni, és utána áttenni bögrébe, és akkor nem ül le a bögre aljára a liszt.
-
9CS
senior tag
Elkészítve, duplán is, jó lett! Egy kicsit módosítottam, mert nem bírom az olajat, így az egyik kanál helyett is tej lett. Tényleg nem sok a cukor, mert még többet is tettem abból is és nem lett túlságosan édes. Így estére jó volt, köszi!
-
Oppenheimer
nagyúr
A hibalista a legjobb
-
daninet
veterán
Kell csinálni 2-őt 3-at nem sikerül mindig az első alkalommal, nem szabad feladni, ugye másképp melegít a mikrója mindenkinek, illetve az alapanyagok sem ugyanolyan minőségűek.
De hajrá.. Múltkor tajtrészegen is sikerült kivitelezni, éjszaka életet mentett -
ViiiiktorOC
senior tag
Hibakód 5: Nem ízlik
Megoldás: Nem csinálsz többet.Ezen behaltam!
-
mrhitoshi
veterán
Én ismerek egy olyan receptet is, csak az mákos, amihez ugyan így kell 1 bögre liszt 1 bögre mák, 1 bögre cukor, sütőpor. Aztán össze kell keverni, majd bevágni a sütőbe, és kész is.
Ezt is ki fogom próbálni egyszer. -
beefjeez
senior tag
Respect, ez baromi jó
kipróbálom
-
Sanraith
aktív tag
Kipróbáltam, nagyon finom lett! Stílusosan, kocka módra telefonon követtem lépéseket, bár cukor helyett Xilitet raktam bele. Én úgy érzem ha nem is daily, de legalább weekly quest lesz belőle!
-
maláj
addikt
remek "stílusú" írás
na majd kipróbáljuk -
bagyusz
őstag
Holnap sorozatgyártásban lesz..
-
asdf2
tag
Ez tetszik, majd kipróbálom!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Pöpec!
-
kmisi99
addikt
Percekig csak az írásmódon röhögtem ez kegyetlen jó ha lenne ilyen nyelven íródott receptkönyv tuti megvenném. Jó írás ezt biztos meg fogom csinálni. De mi történik ha nincs mikróm? Akkor végtelen ciklusba fogok kerülni mert nem tudom hol van a hiba és újra kezem újra és újra
-
Misi1979
őstag
Mézet tegyetek a tésztájába! Nem keményedik meg hirtelen, tovább puha marad.. és finomabb is!
-
A recept nem tudom milyen, de az írás kiváló!
-
JetiRulez
őstag
Egyszer mindenképpen megcsinálom...egyszer.
400 wattos mikrohullámú sütőgépben hány perc kell neki vajon?
-
válasz
Kapszaicin #14 üzenetére
Ennyire rosszul sikerült?
Vagy annyira jó volt? -
Kapszaicin
tag
NEM
soha többet! brrrrhhhhmmmmmmm .... BUMMM
PLAAACccssssssssss..... CSINGGG!!!
-
Ez nagyon jó.
Lehet hogy én is megcsinálom -
Lenry
félisten
Hibakód 5: Nem ízlik
Megoldás: Nem csinálsz többet.mindenképp ki fogom próbálni
-
Silverss
aktív tag
válasz
Kapszaicin #6 üzenetére
+1
-
Milkoma
csendes tag
Ez valahonnan ismerős. Mondjuk az 5 hibából négy mindig megvolt. De legalább ízlett. Tudom ajánlani
-
godside
tag
minden volt hozza itthon igy muszaj volt kiprobalni... isteni lett bar edesszajuaknak keves lehet a 2 kanal cukor...
-
aram01
nagyúr
kemény,köszi hogy megosztottad velünk jövőhét végén én is csinálok a kicsimnek
-
zuzu000
őstag
Narancsot nem látok a leírásban.
Neked hogy került oda??? -
Kapszaicin
tag
Kipróbálom!
But this is just a Simple Muffin...
-
sampe
aktív tag
Egyet csinálok az asszonynak
úgy is hamarosan megérkezik
-
Móci
addikt
Mi már csináltunk ilyet itthon, nem rossz. Egy kis lekvárt tettünk még a tésztába, az feldobta a cuccot.
Jó kis süti, csak amikor 'sül', az érdekes látvány. -
PeL
addikt
Bögrés Brownie!
-
Socket A
aktív tag
Ezt már olvastam valahol pár éve de nem jutottam el a kipróbálásig, talán majd most.
-
Zeratul
addikt
Ezt ki fogom próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egy egyszerű süti ami 3 perc alatt kész. Kocka nyelvre lefordítva, hogy mindenki értse!
- Autós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HiMedia lejátszók
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell WD19 type-c dokkoló 130W-os töltővel ÁFÁ-s
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest