Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
hat igen.rare.silicon graphic's al karoltve,a legszebb jatekok voltak.nekem a killer1 mai napig kiraly,a 80as komboival.melyik verekedos stuff tudja ugyanezt?egyiksem

-
JanR
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
nyugi, nekem is vannak ötleteim

azért is osztom be szép sorjában, mit veszek, de mindig van valami fontosabb a konzolnál
előbb-utóbb csak belefér
-
JanR
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
ha sok pénzem lenne vennék egy xbox-ot és egy wii-t is, mert az egyiknek szép a graf-ja a márikkal meg ku**a jó játszani

-
JanR
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
tudom, hogy így van, azért is vagyok szomorú

nagyon szeretem a Mariot, hm és még ott van Zelda is... igen, már csak az a kérdés, mikor lesz annyi pénzem, hogy tudjak magamnak egy WII-t venni. mert sajnos a mai játékok javarészt grafikára mennek és nem játék élményre, de a Mario és a Zelda anno a 2D-s grafikájával...számomra még ma sem "üvereli" semmi
-
JanR
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
az engem nem érdekel, hogy ONLY nintendo

én csak buzdítom a Mario készítőit, hogy csinálják meg a játékot más platformokra is

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox series Kontroller Fekete
- Powkiddy X28 Android kézi játékkonzol - Hibátlan, újszerű állapot + Extra hordtáska + Ingyen posta!
- ÚJ-BONTATLAN ! Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Digital Edition 30th Anniversary Limited Edition Bundle
- 1tb külső SSD tároló 45hó garancia!
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi