Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sziku69: Szólánc.
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
 - bambano: A sor végén
 - eBay-es kütyük kis pénzért

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ricardo
titán
válasz

7Heads Drago

üzenetére
						Nézőpont kérdése.
"Én inkább mindig várok az olyan userek visszajelzésére akik bevállalják."
Nem vagy sokkal előrébb. ugyanúgy fogsz jó véleményt olvasni ahogy rosszat. van akinek tetszeni fog van akinek nem. ha valami konkrét hibáról olvasol, akkor sem biztos, hogy nálad elő fog jönni. Nem tudhatod kinél miért okoz/vagynem okoz hibát egy frissítés. Mindenki más programokat használ, és ha ezek közül valami galibát okoz, mert például nem kompatibilis az új rendszerrel, akkor máris jön a kritika, hogy rossz a frissítés.
Lehet user error, lehet olyan program ami nincs felkészítve a frissebb rendszerre, de lehet valódi hiba is. nem tudhatod. Ezzel a logikával nem is fogsz frissíteni, mert negatív tapasztalat, vélemény mindig lesz.
Jó példa a mostani Mi A1 8.1-es frissítése. Amint megjelent, lefrissítettem. Minden rendben van vele, semmi gondom nincs. sőt. gyorsult a telefon (eddig sem volt lassú), jobb lett az üzemidő, és van egy két olyan apró változás, ami nekem tetszik.
Aztán olvasom, hogy többen panaszkodnak arra, hogy nekik a frissítés eltűntette az sms-eket. Nálam ez nem jött elő, megvan mind. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
 - HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest