Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Akkor ebben alapvetően egyetértünk.
A hozzászólásod(#241) viszont(nekem legalább is) azt sugallta, mintha a 3rd party SW hibája mentené az OS-t.
A (#244) meg egyszerűen tapló beszólás volt szvsz.No mindegy, erről ennyit, ne húzzuk túl.
-
Kansas
addikt
Mondtam én, hogy rossz?
Azt mondtam: "meglepődnék, ha drámai eltérések lennének"
Ez még azt is megengedi, hogy a Linux jobb legyen, csak ugye a szemellenző elhomályosítja az alapvető logikát... hatásos vitastílus![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A te prekoncepciód ezek szerint az, hogy a Windows hibaaránya rossz. Szíved joga, de ne kérd rajtam számon pls. amit nem mondtam.
Ja igen: ha van ilyen statisztika(Linux kernel hibák száma - nem csak a nagyokat nézve, hanem mindet), kérlek dobj egy linket róla, megnézném
-
Kansas
addikt
válasz
Peter Kiss
üzenetére
De, képzeld átjött.
Látom az irónia külön jel nélkül neked nem jön át...A gondom az, hogy a te érvelésed is gagyi.
Minden Win/Lin hívő azzal jön, hogy a másik OS alatt mennyi szoftverhiba van, mintha ebben jelentős különbségek lennének a két oldal közt. Mintha ettől lenne jobb az egyik a másiknál.
Unalmas és logikailag is hibás érvelés.Ugyan a Linux-ról nem láttam még hibastatisztikát(ha másról nem, a kernelről jó lenne), de meglepődnék, ha drámai eltérések lennének - egyiket se hülyék fejlesztik.
Attól, hogy az ő SW-je szar, nem lesz jobb az OS. Igaz, rosszabb se.
-
Kansas
addikt
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Izé, most akkor az OS az nem szoftver???

Minden szoftverben vannak hibák. Win-ben is, Linux-ban is. Mégis, mit vársz többmillió soros kódtól?
Nem ebben térnek el egymástól...(és gyanítom, hogy nem is a hibák számában) -
Kansas
addikt
válasz
Geller72
üzenetére
1.) igaz, bár manapság venni se istenkísértés, pl az én notimhoz is utánam dobtak egyet, pedig én igencsak kapálóztam hogy ne tegyék, mert már van

2.) érdekelne pár jó érv, miért dobjam ki az ablakon majd 20 év alatt felszedett Win tudásomat a Linux kedvéért, és nem ér a pénzre hivatkozni, mert
a) mint mondtam, gyakorlatilag a Win-em is ingyen van, jogtisztán(a Win nélküli notik sem voltak olcsóbbak)
b) ebben a thread-ben is sok helyütt olvastam, hogy a Linux meg az Open Source nem azért szabad/jó, mert ingyen van, illetve az sem szükségszerűen van ingyenMondom ezt úgy, hogy több, mint egy évig hivatásszerűen supportáltam RHEL4 alapú alkalmazást(találtam kernel bug-ot is
), tehát Linux-on sem vagyok teljesen noobAhogy én látom:
Linux: profi/amatőr hacker-ek(definíció - nem cracker) csinálják maguknak ill. egymásnak, nem bánják, ha "User 1.0" is tudja használni(de nem prioritás)
Windows/Mac OS: Profik csinálják "User 1.0"-nak, nem bánják, ha a hozzáértők testre szabják maguknak(de szintén nem prioritás)Mások a célok/proritások, ennél fogva egymásnak csak korlátozott mértékben alternatívái.
A Linux nem Windows, ez igaz. De a Windows sem Linux, attól sem fair ugyanazt elvárni a másik oldalról.Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabelel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)