Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Öregszem
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz Speeedfire #10 üzenetére
Akkor az úgy fail.
Felénk nagyon jó a posta, ha van szám fel is hívnak. Ha nem vagyok otthon, fel szoktam hívni később és egyeztetünk merre jár, így át tudom venni az autóból, nem kell este postára menni. Még sosem volt velük rossz tapasztalatom.
-
Petyyyyy
addikt
válasz Speeedfire #10 üzenetére
Legutóbb GLS-t vártam. Írták, hogy 13:30 és 16:00 közt jönnek. Mondom ok, portán mindig ül valaki, szóval lesz aki átvegye.
Délután jön a mail, hogy nem sikerült kézbesíteni, majd holnap reinstall. Mondom wtf, megkérdem már a futárt. Mondja, hogy senki nem volt a portán, csak két csaj akik a portást várták. Hívom a portást - mondja le kellett vigye a zsetont, de kb 2 perc alatt fordult is. A két csaj is ennyit mondott, tehát ennyit nem volt képes várni a futár.
Jó, hát akkor legyen holnap (péntek) - semmi. Hívom az arcot, hogy mégis mi a terv? Mondja elfolyt az összes olaj az autóból, autót kellett cserélni stb. Persze nem kell értesíteni, ha nem hívom meg sem tudom és nyilván a csereautóval nem tudott kijönni.
Így csütörtökből hétfő lett, mire kézhez kaptam a csomit.
Ez annyira nem volt fun.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED TV topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest