Hirdetés

2023. június 10., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) envagyok


envagyok
veterán

Nem a tied az első ilyen sztori, pár topikban előkerült a bosszúnegatív már.
Ezt jó lenne a PH rendezné valahogy, mert tényleg minden csaló eladó negatív megkapása után automatikusan visszanegatívozza a vevőt, aki mit is csinált?
Kifizette a terméket, és mert szólni, hogy hibás :W

Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

(#2) MasterDeeJay

Én mondjuk jobban összemocskolnám a nevét. Ha nekem valakivel bajom van akkor az a minimum jelentem a csalósba. [link]
Már az hogy a neve ott van ér valamit.
Nem szabad engedi hogy apró tele legyen csalókkal.

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/bejegyzes/masterdeejay/vintage_story_ph_forumozok_szervere.html

(#3) Lalikiraly


Lalikiraly
őstag
LOGOUT blog

Egyetértek!

Asus TUF Gaming F17, Samsung A13 5G, Edifier 1080bt. Lalikirály nem szép ember; de gavallér!!!

(#4) ricsi99


ricsi99
addikt
LOGOUT blog

Ez van sajnos... de a vérlázító a sztoriban ,hogy szándékos volt a részéröl... ilyenektől szokott az én szememre is vörös köd ereszkedni...

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

(#5) BaLee


BaLee
addikt

Ezt sokan megtapasztaltuk sajnos. Anno vaterán jártam így. Alapvetően rossz a rendszer, hiszen ha én vevőként megvásárolok egy terméket amiért fizetek akkor én vevőként elég nehezen kaphatnék negatív értékelést, mivel ami tőlem várható azt elvégeztem. Talán ebay-en van ilyen, hogyha te megvettél valamit és kifizetted akkor nálad már ott a pozitív értékelés...

Viszont ha kiderül, hogy sz@rt vettem, vagy át akartak verni és az eladó lepattint és nem csinálja vissza az üzletet akkor mérlegre kell tenni, hogy mi ér többet. Egy értékelés nélküli üzlet, vagy a sok 100 pozitív mellé bevállalni egy negatívot, de legalább az eladónál nyoma marad a dolognak... Én utóbbit szoktam választani.

Tenyérbemászó dolog tud még lenni ha az üzlet után az addig nagyon kommunikatív eladót hirtelen nem éred el, sem telefonon, sem e-mailre nem válaszol de ha megszületik a negatív értékelés arra általában perceken belül kapod vissza a negatívot...

(#6) anjani182


anjani182
őstag

Fogalmam sincs mennyit ér most egy olyan készülék, de a rejoy.hu-n most 63.990 Ft.

Itt fordítom meg a történetet, én a telefonokat cserélem gyakran, de általában mindig tovább landol valahol a családban. Most olyan "túltelítettség" lett, hogy egy iPhone 11 128GB Black került volna eladósorba. Itt agyaltam először, hogy mit is kellene csinálni, mivel a készüléken a hajszálkarcok minimálisak voltak, viszont a kamera bezel az agyon volt kopva, a készülék akksija pedig 79% volt. Ezek fényében megnéztem Facebook marketplacen mennyit kaphatok érte, vegyes kép volt 70-120e Ft között volt minden. Szóval egyrészt nem árulni akarom, hanem eladni, és nem akarok én sem reklamációt a hibák miatt.

Így úgy döntöttem megpróbálom a rejoy.hu-t, őszintén megadtam a fenti paramétereket és kaptam érte 94.000 Ft-ot! :R A rejoy.hu az nyilván kicserélte az akksit, de egyebet nem csinált, jelenleg kinn van "Kiváló" állapotként 153.990 Ft-ért.

Forever and ever, let's make this last forever.

(#7) AxBattler válasza MasterDeeJay (#2) üzenetére


AxBattler
félisten

+ Mivel a szerviz küldte, ezért a nem megbízható boltok topikjába is beleírnám! :K

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ: ASRock RX 6600 ITX 8GB; Palit GTX 1660 Ti StormX 6GB

(#8) MasterDeeJay válasza AxBattler (#7) üzenetére

Na ez is egy jó ötlet!

https://logout.hu/bejegyzes/masterdeejay/vintage_story_ph_forumozok_szervere.html

(#9) Tikakukac


Tikakukac
titán

Nagyjából megírtad sokunk történetét, én azért eléggé arcon pörögtem, mikor egy duplikált reges csaló szerencsétlenség bevágta a negatívot és nekem kellett szanaszét rohanni egy rakat topikot, hogy amúgy srácok, vegyétek már észre magatokat, mert ez ultragáz :P

Nagyon akkor nem fejlődünk, nálam ha nem vágták volna ki az embert a nyilvánvaló duplareg miatt, akkor úgy nézett volna ki, hogy hiába vernek át egy féltégával és adsz nyilván ezért negatívot, a másik oldal is bátran értékelhet téged bármilyen hülyeségre hivatkozva, mert neki "jogai vannak". Ismerős, ugye. Jog van, kötelezettség nincs.

Új gépházban ott volt a megrágott rágó! :DDD meg az előlap telikarcos, az egyik USB belseje teljesen kitörve, meg az alaplapi csavarok fele a helyére berakva, ami ugye gyárilag zacsiban pihen, aztán ott is ment az alku, hogy ha én nem értékelek, akkor majd ő sem találja ki, hogy volt rajtam sapka, tehát átvertem vagy nem voltam rajtam és emiatt vertem át valami general buta szöveggel burkolva.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#10) envagyok válasza Tikakukac (#9) üzenetére


envagyok
veterán

Itt is azt kellene hogy az eladó azt jelezhesse, hogy a vevő utalt, vagy hogy utánvételes csomagot átvette, és mondjuk negatív akkor járhasson a vevőnek, ha mondjuk nem veszi át az utánvétes csomagot, vagy nem megy el, nem mond le személyes találkozót, vagy Visszaküldi a hibásnak mondott terméket törötten.
Mondjuk itt is lehet vitatkozni, hogy kinél ment tönkre, ezért én a csomagfeladás előtt közvetlenül szoktam tesztelni, fotózni a drágább termékek működőképességét, és írva van minden hirdetésembe, hogy posta a vevő felelőssége.
És a poén, hogy ennek ellenére simán kaphatok negatívot, ha mondjuk nem veszem vissza a posta brutalitása miatt tönkrement cuccot.
Persze a biztonságos csomagolást senki se szeretné megfizetni, mindenki a legakciósabb postaktg.-el vásárolna, annyit, ami az árlistán van. Hogy kell doboz, puki fólia, tixó, meg 20km kocsikázás a posta, senkit se érdekel.

Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

(#11) Geller72


Geller72
veterán
LOGOUT blog

Nem tudom, hogy most hogy van, de régebben simán le tudtad magadról mosni modik segítségével az ehhez hasonló negatív értékeléseket, simán nullázták azt. Szerintem most is megkereshetnél egymodit ezzel kapcsolatban, és ha bizonyítást nyer amit leírtál, akkor neked ezt eltávolítják. Neki nem. Egy próbát megér, az én tapasztalataim a modikkal összességében szinte csak pozitív volt. ;). Tudom, hog ymit érzel, hog ymilyen szar, főleg ha valaki annyit ad a becsületére, mint te, vagy én. :)
:R.

(#12) Tikakukac válasza Geller72 (#11) üzenetére


Tikakukac
titán

Kerek-perec az volt legutóbb, hogy ha te értékelsz, a másik fél is értékelhet, a sztorik valódiság tartalmát senki sem fogja nyomozni, ha pofonegyszerű akkor sem.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#13) envagyok válasza Tikakukac (#12) üzenetére


envagyok
veterán

Kellene egy bosszúnegatívtól félősök topikot nyitni, ahol mindenki beírhatná a negatív élményét, aki fél valaki bosszúnegatívjától.
Aztán már nem csak az értékelést kell majd nézni, hanem azt is, ha kíváncsiak vagyunk valaki pedigréjére :DDD

Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

(#14) AxBattler


AxBattler
félisten

Szerintem az a (fél)megoldás, hogy minden bizonyítékról képernyőmentést csinálsz, és azt berakod indokként az értékelés alatti hsz(ek)-be.

Persze ettől még a feketét Te is megkapod... :(

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ: ASRock RX 6600 ITX 8GB; Palit GTX 1660 Ti StormX 6GB

(#15) BaLee válasza AxBattler (#14) üzenetére


BaLee
addikt

Nem oszhatod meg a mással történt levelezésedet a másik engedélye nélkül.

(#16) envagyok válasza BaLee (#15) üzenetére


envagyok
veterán

Megoszthatja, ha a másik fél nevét kitakarja.

Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

(#17) Ed3r_X_ válasza envagyok (#1) üzenetére


Ed3r_X_
nagyúr

Támogatom. Ez így nagyon nem jó, hogy valaki azért kap negatívot, mert átverték :U

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#18) BaLee válasza envagyok (#16) üzenetére


BaLee
addikt

Ha kitakarja de odateszi az értékelés alá akkor pont nem ér semmit a kitakarás szerintem mivel egyértelműen beazonosítja, hogy kiről van szó.

(#19) AxBattler válasza BaLee (#15) üzenetére


AxBattler
félisten

Nem feltétlenül a belső levelezésre gondoltam, hanem pl. ebben az esetben:
- az eredeti hirdetésről egy screenshot (mert azóta törölte);
- a megérkezett termékről, ill. annak hibájáról egy fénykép, YT videó;
- a postai küldemény címzéséről egy fotó (név kitakarva, csak cím);
- az adott cím google maps linkje, ill. a mapsról egy képernyőmentés;
- a szervíz hivatalos honlapjának a linkje, a kolléga nevével.

Ezek egyike sem tartalmaz érzékeny, ill. nem nyilvános adatot, de jól alátámasztható velük a sztori, a személyeskedő rész kivételével.

Illetve szerintem még hiba volt belemenni az alkudozásba, beszámítósdiba, stb.
Ilyen esetben full pénz vissza, ill. telefon vissza, és kész. Az egyezkedést utólag annyiféleképpen lehet magyarázni, kiforgatni, hogy csak na.

[ Szerkesztve ]

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ: ASRock RX 6600 ITX 8GB; Palit GTX 1660 Ti StormX 6GB

(#20) BaLee válasza AxBattler (#19) üzenetére


BaLee
addikt

Jah jogos, így teljesen jó ötletnek tartom. Fényképes bizonyítékokkal lehet látni, hogy nem légből kapott sárdobálás...

(#21) bitpork


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Aki csak az alapján vásárol hogy kinek mennyi és milyen visszajelzése van az magára vessen. Én már vettem több negatívos embertől is és még soha nem hagyott cserben az emberismeretem. Lehet lesz majd ilyen is.

Eladó 2016 Audi Q7 hibrid. Infóért keress a számomon

(#22) Tikakukac válasza bitpork (#21) üzenetére


Tikakukac
titán

Mondjuk ezt remélem nem gondoltad komolyan :))

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#23) bitpork válasza Tikakukac (#22) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Teljesen komoly. Én nem a számot nézem hanem az értékelés írásos részét (ha negatívja van akkor is) és felveszem az eladóval a kapcsolatot. Ha válaszol rendesen és tudunk beszélni telefonon ne adja az ég a phórumon már össze is futottam vele valahol akkor okés. Ha nem akkor , és ezt már jó pár régi motoros tudja velem kapcsolatban, keresek valakit aki közeli netán helyi kontrollra. Eddig még nem volt gondom.
Ha az én portékámra van panasz akkor megy a visszavásárlás automatikusan. Autót is vettem így ami nem 1-2 millió volt.

Eladó 2016 Audi Q7 hibrid. Infóért keress a számomon

(#24) Geller72


Geller72
veterán
LOGOUT blog

Nagyon felhigult itt is a PH-n a tömeg. Az utolsó öt üzletkötési szándékomból négy esetben történt meg az, hogy a napokkal, néha több héttel előtte egyeztetett egyértelmű adásvételi szándékom ellenére az eladó másnak adta el a terméket. Volt olyan, amit két héttel előtte megbeszéltünk, telefonon többször is, majd a megbeszélt hétfői napon, amikor ~120km-ről mentem volna a cuccért, vasárnap éjjel jött az sms, hogy mégsem adja el. Aztán rá egy napra meg már jegelte, eladta másnak, pedig egy fillér sem alkudtam. Vannak ilyen férgek, sajna egyre több. :((( És erre még csak mínuszt sem adhatsz.

[ Szerkesztve ]

(#25) AxBattler válasza bitpork (#21) üzenetére


AxBattler
félisten

Ha valakinek csak 1-2 negatívja van, akkor az adatlapján mindig csekkolom, hogy mi volt az ominózus eset. Sokszor kiderül, hogy a másik fél volt a tajparaszt.

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ: ASRock RX 6600 ITX 8GB; Palit GTX 1660 Ti StormX 6GB

(#26) Tikakukac válasza bitpork (#23) üzenetére


Tikakukac
titán

Ezzel a mentalitással már igen szegény lennék:))

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#27) bitpork válasza Tikakukac (#26) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Te ezen pénzt keresel, én meg csak venni akarok valamit meg néha nem kidobni. Különbözőek vagyunk :P

Eladó 2016 Audi Q7 hibrid. Infóért keress a számomon

(#28) Tikakukac válasza bitpork (#27) üzenetére


Tikakukac
titán

Nem azért lennék szegény, hanem mert a sok átverés miatt mindent kétszer kéne megvennem.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#29) tlac válasza envagyok (#10) üzenetére


tlac
nagyúr

és írva van minden hirdetésembe, hogy posta a vevő felelőssége

nem értek egyet, és ezek a megjegyzések bosszantani is szoktak, amikor simán áthárítod a felelősséget a vásárlóra

egyrészt a posta felelőssége hogy A-ból B-be eljusson a cucc
még egy ajánlott levélre is fizetik probléma esetén a feladási díj 15-szeresét
ha ez kevés, akkor ott a csomag, ott is benne van az árban egy bizonyos összegig, ha ez is kevés, akkor meg lehet egyezni a vásárlóval, hogy milyen összegig hajlandó biztosítani és kockázatot vállalni

és gond esetén pedig te tudsz érdemben utánajárni, te voltál a feladó
nem az, hogy széttárod a kezedet, hogy bocs, de írtad, hogy a vevőé a felelősség

másrészt te felesz azért is, hogy rendesen be legyen csomagolva

[ Szerkesztve ]

(#30) Tikakukac válasza tlac (#29) üzenetére


Tikakukac
titán

Mikor kettéhajtotta a monitort a posta úgy, hogy te annál csomagoltabb monitort se láttál még és jött a 2 hónap harc... Tettem kivételt sok év után ezzel. Nem kellett volna :B

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#31) Alex91


Alex91
félisten

Szerintem az emberek tobbsege becsuletes. Egyedul, mint itt is latszik, a seftelokkel van gond… :D

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#32) envagyok válasza tlac (#29) üzenetére


envagyok
veterán

Itt két bökkenő van.
1.: Ha a posta elismeri és térít, egyértelmű, hogy azt rendezem a vevővel.
2.: Eddig még nem találkoztam olyan vevővel, aki a postán vagy az automatánál fizetendő küldési díjon felül fizetett volna bármit, hogy biztonságosan be legyen csomagolva a termék.
Eleve a törékeny csomag felára is olyan, amit eddig egy ember kért, és fizetett meg.
Én például egy komplett pc-t szívem szerint úgy küldenék, hogy vennék egy erős falú dobozt, ami legalább 10cm-el szélesebb minden oldalról, és abban a vastagságban teletekerném bubis fóliával, a hűtőt és a videókártyát főleg ha nagyobbak, leszerelném, és külön dobozba, bubis fóliába csomagolnám.
Na a hozzávalók árának ha utánanézel a csomagolástechnikai áruházakba, durván 4-5000Ft minimum a csomagolóanyag mostani árakon, plusz nekem 15km oda, 15km visszakocsikázás, amire elmegy 1 óra is az életemből, és egy óra a csomagolásra, postára rohanással is. Így törékeny csomagként időt benzint nem számolva kb 10000ft jönne ki, és akinek eddig ezt felvázoltam, senki se kérte, mert mindenki infarktust kapott, pedig így merném vállalni a felelősséget a postázásért.
De a mindentingyenkéne spúr embereknek így is a csomagolást,minimális csomagkellékeket, kieső időt, postára benzinköltséget ingyen számolva ne haragudj, ha nincs kedvem még a spórolásuk miatt felelősséget is vállalni, mikor mondjuk az alaplapra rászerelt hűtő feltépi az alaplap nyákját, mert a posta valahova úgy odab@szt@

Ps.:
Múltkor full vizes lett és pépessé ázott egy csomag, és a posta nem fizetett.
De van még sztorim alaplapból kiszakadó hűtő által belülről full szétvert komplett pc-ről, amit ráadásul jófogás háztól-házig rendeltek, és mivel zörgött, nem vették át, visszajött darabokban, igaz legalább a postáért nem kellett fizetnem, csak 60k-t buktam.
És ott se fizettek, mert nem volt sérült a doboz.

[ Szerkesztve ]

Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

(#33) SP!T válasza bitpork (#21) üzenetére


SP!T
addikt
LOGOUT blog

Az hogy utánanézek az eladónak és értékeléseket átpörgetem alap. Itt is ezt tettem. Sajnos nem tudsz minden csalót kiszűrni. Ha azt mondod igen, én azt lehetetlennek tartom. Hiába tudsz az eladóról mindent, akár lakcím, név stb. Teszem azt veszel egy olyan hibás dolgot, ami heti 1x produkálja a problémát. Azzal bizony át lettél verve. Az már más kérdés hogy magát a csalást hogyan kezeled. De azzal hogy elmész hozzá és esetleg állba vered és vissza kapod a pénzed, attól még át lettél verve... ha használtan vásárolsz ez bizony benne van.

Ám kiemelném hogy az írásomban a hangsúly nem is azon van hogy átvertek. Ez kevésbé bosszant mint az hogy ennek ellenére negatívat kapok. Hiszen az átverést kivédtem azzal hogy tudom a címét, nevét és minden lényegi infót vele kapcsolatban. Ezt a rizikót vásárláskor elfogadtam/bevállaltam. De ettől még átvert, a tényen nem változtat.

Az említett topikokban jelentem a eladót és a boltot is, ez jó ötlet volt. Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

There's a device that I've been using called a whoop.

(#34) Alex91 válasza envagyok (#32) üzenetére


Alex91
félisten

Nem tudom, ha nekem nem erte meg valamit feladni, azt akkor nem adtam fel…

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#35) bitpork válasza SP!T (#33) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Megértettem de pont ezért írtam azt amit - ha veled egy mínusz miatt nem akar üzletelni valaki akkor az megérdemli!

Eladó 2016 Audi Q7 hibrid. Infóért keress a számomon

(#36) Tikakukac válasza bitpork (#35) üzenetére


Tikakukac
titán

Amikor te vagy az eladó és ficeg a negatív akkor te vagy az aki beszívta. Mindezt jogtalanul.

Értem, hogy valahogy relativizálni kéne ezt a dolgot, de engedjük el, mert nem lehet ezt megdönteni sehogy :B

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#37) janeszgol


janeszgol
félisten

Legalább megtudtuk az eladó nevét.

(#38) bitpork válasza Tikakukac (#36) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Nekem is lesz kétségem sincs róla. Akkor se fog változni számomra semmi. Én akkor is jófej malac maradok és csak ez fog számítani ;]

Eladó 2016 Audi Q7 hibrid. Infóért keress a számomon

(#39) tlac válasza Tikakukac (#30) üzenetére


tlac
nagyúr

a postával nem annyira, de a posta mpl-lel nekem jó tapasztalatom van
1 nap alatt végig szokott menni a csomag és mind egyben megérkezett

viszont amit írsz, ez bármelyik futárcég is tudja produkálni, mindenhol olvasni rémtörténeteket

(#40) tlac válasza envagyok (#32) üzenetére


tlac
nagyúr

így azért árnyaltabb a helyzet

Eddig még nem találkoztam olyan vevővel, aki a postán vagy az automatánál fizetendő küldési díjon felül fizetett volna bármit, hogy biztonságosan be legyen csomagolva a termék.

nekem már több ilyen vevőm is volt, aki kifizette az elég drága biztosítási díjat
egy drága terméknél mindig átbeszélem velük az ilyen részleteket is

Én például egy komplett pc-t szívem szerint úgy küldenék, hogy vennék egy erős falú dobozt, ami legalább 10cm-el szélesebb minden oldalról, és abban a vastagságban teletekerném bubis fóliával, a hűtőt és a videókártyát főleg ha nagyobbak, leszerelném, és külön dobozba, bubis fóliába csomagolnám.

igen, a nagy videokártyákat, hűtőket érdemes leszerelni
én általában újságpapírral, meg épp amit találok még papírokat, azzal szoktam kibélelni a dobozt

Na a hozzávalók árának ha utánanézel a csomagolástechnikai áruházakba, durván 4-5000Ft minimum a csomagolóanyag mostani árakon, plusz nekem 15km oda, 15km visszakocsikázás, amire elmegy 1 óra is az életemből, és egy óra a csomagolásra, postára rohanással is.

dobozproblémát úgy szoktam megoldani, hogy elrakom azokat a dobozokat, amik még későbbre jók lehetnek, így ennek nincs költsége nálam

csomagolással viszont nekem is sok idő el szokott menni sajnos

utazással nincs mit tenni, vagy házhoz kell akkor rendelned a futárt, vagy valamilyen módon beleszámítanod már eleve a termék árába
mert azt nyilván senki nem fogja neked fizetni, hogy kocsikázgatnod kell

De van még sztorim alaplapból kiszakadó hűtő által belülről full szétvert komplett pc-ről, amit ráadásul jófogás háztól-házig rendeltek, és mivel zörgött, nem vették át, visszajött darabokban, igaz legalább a postáért nem kellett fizetnem, csak 60k-t buktam.

ez így mondjuk csomagolási hibának tűnik, azt le kellett volna szedned, ahogy korábban is írtad

Múltkor full vizes lett és pépessé ázott egy csomag, és a posta nem fizetett.

na ez valóban genyóság

(#41) janeszgol válasza anjani182 (#6) üzenetére


janeszgol
félisten

A Rejoyon sem garantálják az eredetiséget, pláne iPhone esetében nem. Használtan nem veszünk iPhone-t. Kész. Ezt már 5-10 éve is leírtam. Nagyon-nagyon utána kell nézni, ha mégis.

(#42) janeszgol válasza bitpork (#23) üzenetére


janeszgol
félisten

+1

Én is megnézem, hogy miért kapta azt a negatívot. Ráadásul itt vevőként szerepel a blogíró, szóval simán vásárolnék tőle a jövőben, ez az egy negatív nem tartana vissza egy másodpercig sem.

(#43) sh4d0w válasza SP!T (#33) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog

Nagyon kivancsi leszek a kimenetelere - gondolom lesz majd lazadas...

https://www.coreinfinity.tech

(#44) Geller72 válasza janeszgol (#41) üzenetére


Geller72
veterán
LOGOUT blog

Ebben nagyon is igazad van. Telefont, tabletet, használtan semmiből! :R

(#45) janeszgol válasza Geller72 (#44) üzenetére


janeszgol
félisten

Csak az almás eszközökre gondoltam, de az androidos eszközöket is vizsgálni kell.

(#46) Geller72 válasza janeszgol (#45) üzenetére


Geller72
veterán
LOGOUT blog

A 12.9-es pro-t pár hónapja, most a 14 pro max-ot is csak újan mertem megvenni, de az androidos eszközöknél is inkább veszek egy új, kínait, mint használtan bármit. A használt androidos dolgaimat meg el szoktam ajándékozni, ha cserélek.

(#47) Alex91 válasza janeszgol (#45) üzenetére


Alex91
félisten

Androidost se ujonnan, se hasznaltan ugye nem veszunk, ez alap :DD !

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#48) Penguin95 válasza Geller72 (#24) üzenetére


Penguin95
senior tag

Én sem értem mi a franc zajlik az eladóknál az utóbbi pár évben. A legutóbbi 21 privát üzengetésem közül 17 volt a részemről megkeresés, hogy megvenném az eladó által kínált terméket. Illedelmes voltam, írtam valós nevet, nem alkudoztam sosem, majdnem 40 pozitívom van vevőként, 0 negatív... Ennek ellenére abból a 17-ből összesen 4 emberrel tudtam üzletet kötni, az összes többi vagy nem is válaszolt, vagy válaszolt, de csak egyszer, és volt olyan is, aki szó nélkül eladta a cuccot mikor már meg volt beszélve hogy viszem. Egy nyomorult DDR2 SO-DIMM RAM KIT-et nem tudok venni a nekem megfelelők közül, mert az összes eladóval felvettem már a kapcsolatot, de egyeztetni vagy válaszolni egyik sem volt hajlandó.

Nincs nekem azzal bajom, ha nem az enyém a termék mert más gyorsabb, nem tetszik az írásképem, vagy bármi egyéb. De azért annyi férjen már bele, hogy bocs paraszt, nem adom el neked.

(#49) BaLee válasza Penguin95 (#48) üzenetére


BaLee
addikt

Teljesen hasonló a tapasztalatom. Mondjuk PH! ilyen szempontból még nem vészes, de FB marketplace egy fertő. Írok a termékre, aztán vagy "már eladtam", vagy nem is válaszol, vagy elutaltam az összeget aztán kezdődött a kamuáradat, hogy mindig holnap fogja feladni, végül egy feljelentéssel fenyegetés után visszautalta az összeget. Aztán még hetekig fent volt a hirdetés...

(#50) anjani182 válasza janeszgol (#41) üzenetére


anjani182
őstag

A lényeg nem ez! A lényeg, hogy valós fotók vannak fenn és elállhatsz a vásárlástól, mert "rendes" cég.

Forever and ever, let's make this last forever.

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.