nincs címed? miért hol laksz a holdon? vagy hajléktalan vagy?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Jack Hunter:] Villanyautózás, kicsit másképp
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] Rap, Hip-hop 90'
- [Re:] [[K2]:] Digi műsorújság (XMLTV)
- [Re:] [Jhonny06:] 3 óra sz**ás egy kilazult SATA kábel miatt
- [Re:] [Geller72:] Tabuk nélkül - 1. rész. Morális kérdések
- [Re:] [attilasd:] A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Egyik sem. Kamionsofőr vagyok egy német cégnél. Az Alival nehéz időpontot egyeztetni, hogy akkor hozzák, amikor épp Magyarországon vagyok. Ezért kellene egy depó.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

aero.
veterán
Amazonnál tudsz lockerekbe rendelni. Lennie kell rengeteg helyen, benzinkutak, gyorséttermek stb. A szállítási címnél tudod kiválasztani.

Viktor77
félisten
És nincs egy barátod, ismerősöd akivel ezt el lehet intézni?
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station…
Bevallom, láma vagyok ebben. Sztem ilyen hely legfeljebb Németországban lenne, Magyarországon nem. De, az Amazon.de -n nem is találok B5 -öt. Az Amazon.com -on lenne, de azt írja, hogy az én kantrimba korlátozottan szállítanak és kapásból rá akar tenni a cuccra 80 Dollárt. Akkor még a gyüjtőpont témakör szóba sem került.

aero.
veterán
Végül is arra alapoztam, hogy gyakran jársz Németo.-ban.
Ez most komoly? Milyen reakcióra számítasz? Hogy a homlokomhoz csapok, mert ez a lehetőség eddig meg sem fordult a fejemben? Ezt az opciót inkább lezárnám azzal, hogy nincs.
Hááát... Ha nem EU -ból jön, akkor meg kéne verekednem a cuccért a német vámhivatallal. Ezt inkább kihagynám.
Küldtem privátot.
"Amazonnál tudsz lockerekbe rendelni."
Tud, csak 4 napon belül el kell onnan vinnie.
Ez prime tagsággal és 24 órán belüli szállítással is legalább 5 napi előtervezést igényel.
Ráadásul csak az Amazon forgalmazású termékekre kérhető ez a szállítási mód.
Kicsit hosszabb időt enged meg a Hermes csomagállomásokra kért csomag, de oda sem lehet több hetes várakozozási időre számítani.
Ha kínai eladótól sikerül vásárolnia, akkor még rosszabb a helyzet. Konkrét címet kell megadni és kivárni a több hetes - hónapos várakozási idővel.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

aero.
veterán
Tudom, hogy mukodik, de nyilvanvaloan tervezest igenylo dolog, ugy mint az eredeti otlet. Egyik sem nagy truvaj, ha mukodhet, akkor 1) tudom mikor megyek oda? Igen 2) amazontol rendelek? Igen.
Remeljuk azota megoldodott. Amazonnal kinai eladotol vasarolni semmi ertelme kb.
[ Szerkesztve ]
Áhhh, ez nem opció. A B2 -t, B3 -at forgalmazták itthon. A B4 ugyebár babona miatt kimaradt. A B5 -öt 2018 -ban itthon is beharangozták, de aztán mégsem jött Európába (az a tippem, hogy a GDPR miatt). Szóval, Amazon.de -ről nem valószínű, hogy be lehetne szerezni.
Van valami ajánlat a DE Amazonon.
[link]
Nem tudom mennyire korrekt.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

aero.
veterán
Ha van fuvarod Angliaba, akkor szivesen segitek, ha meg nem oldodott meg, sajnos csak ezt tudom felajanlani.

ghiottone
nagyúr
Írtam privátot.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
Köszönöm, de arra egyáltalán nem járok (pedig, szerettem a kompos kaját, csak gyorsan kellett megenni, hogy ne csúszkáljon a tálca az asztalon, amikor kiér a hajó a kikötőből ).
Elvileg oldódik a probléma.

S.J.M.
senior tag
Postán ha nyitsz egy postafiókot és oda kéred a cuccokat az nem jó? Nem tudom mennyi ideig őrzik meg ezeket, de a simán postán maradó dolgokat kb 3 hétig megőrzik.
Szerk: vagy ez csak egyszeri alkalom lenne? Mert akkor nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.

iceQ!
addikt
Én mindent a céghez rendelek, ha gondolod ide mindig jöhet. 0-24 porta szolgálat van, bármikor érte tudsz jönni. Dobj Pm-t ha még esedékes.
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S21 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
bejegyzés Huawei Talkband B5 beszerzés
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- PC eladó - AMD R9 3900X, Prime X570-P, 48 GB RAM, 2 TB nvme SSD, Be Quiet ház-táp-hűtő, Win 11 Pro
- Bitfenix I Lite-ON I LC-Power I Point of view I FSP I Superflower I 350 - 500W I
- Corsair I BitFenix I Inter-Tech I FSP I Aerocool I 750 - 850W I
- Cooler Master Silent Pro M2 1000W I EVGA SuperNOVA 2000 G+ 2000W
- Apple iPad mini 6 2021 64GB Space Grey - Új, bontatlan, 1év Apple gari