Áááácsi!
Ezt serpenyőben bőnyálon megcsináltad oszt csí?
https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html
Áááácsi!
Ezt serpenyőben bőnyálon megcsináltad oszt csí?
https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html
Lidl.
Bitpork:
Nem pácoltam, ha erre gondolsz. Vajjal sütöttem meg (leszoktam az olajról). De, legközelebb kipróbálom pácolva.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
Szuvidálni próbáld meg legközelebb, szerintem az a zacsis állapot jó hozzá!
https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html
Hmmmm .... Jó ötlet.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
De utána a serpenyőn kapjon 1-2 percet oldalanként csak hogy legyen kérge.
Vagy ha nem akarsz vizet forralni akkor legyen nálad folpack, kapjon szárazpácot vastagon, majd légmentes folpackot és adj neki 1-2 napot hűtés nélkül.
https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html
Persze, egyértelmű, hogy a végén egy kicsit "rápirítok".
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
A vajat én is egyre gyakrabban preferálom.
A múltkor csináltam óriáspalacsintát és az egyik réteg a töltelékben vajkaramella volt dióval.
Gyakorlott háziasszonyoknak vittem termékmintát és úgy falták, mint kacsa a nokedlit...
De rántottához, leveshez, palacsintatésztához meg kb. mindenhez egyre gyakrabban adok belőle.
A rántottát inkább szalonnával, bacon -nal kezdem.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
Ha nem lenne rajta cukor, akkor símán dürüm -nek nézném.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
Jó, még finomítani kell a kinézetén.
Belül már okés.
Sztem inkább a belsejét kéne áthangolni. Mondjuk, hortobágyira.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
Azt is lehet.
Pedig palacsintatésztából sütöttem tepsiben, laponként.
És tényleg nagyon jó volt többrétegű édes töltelékkel. Főleg másnap.
Azt hittem, fakéreg. Vegánok örömére, trollkodásnak.
A tej élet, erő, egészség.
Igazából tényleg az, csak beszórtam porcukorral. Somatomnak ne szólj.
És azonkívül, hogy egzotikus, van egyéb előnye is?
Csak azért mert messziről érkezik, ez még semmit sem jelent...
bejegyzés Anti - bitpork blog 4.