Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha valakinek nagyon fáj a Flash, már régóta megoldhatja magának. A Frash talán a legpoénosabb irónia a mobilpiacon jelenleg
(Az androidos eszközök 99%-a nem, de az iPad és az iPhone 3GS/4 tudja használni az androidos Flash 10.1-et
)Itt egy iPaden akcióban, nem tudom ki készítette, de "hazai"
[link] -
HyP3b0y
senior tag
Csak azoknak voltak ilyen gondjaik akik olyan ekék voltak, hogy nem engedélyezték a automata átállítást

Ergó nekem se kottyant meg

"...minden flash videó zökkenőmentesen megy..."
Hehe, szeretném én azt látni, amikor ugyanilyen zökkenőmentesenen scrollozod a bannerrel teli lapokat

-
talamasca
senior tag
Feltettem, kipróbáltam, elfelejtettem.
Ja, nem. Vannak többlet funkciói is! Facebook, twitter integráció, vágólapról beillesztés, stb.Mi az a flash?
Nem tudom, de az speciel nem hiányzik.
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
tothmaxy182
üzenetére
LOL....ez azért durva. Mintha éhínség lenne.
-
Zirowe
nagyúr
Érdekes, nálam minden flash videó zökkenőmentesen megy a gyári böngészőben, legyen az youtube vagy videa, vagy bmi más..
Ja, hogy android 2.2..
Hát persze!

-
koxos:8]
senior tag
válasz
manchester85
üzenetére

-
passatgt
aktív tag
A dekstop safari-hoz létezik egy úgynevezett Clicktoflash plugin (az, amelyik az apple.com oldalán van), ami szinte az összes ilyen videómegosztós oldalon lévő videót képes html5-ös lejátszóval lejátszani, konvertálás és semmi izé nélkül, és ez sima Javascript alapú megoldás. Egy ügyes webfejlesztő ha egy programot nem is, de egy olyan weboldalt simán tudna csinálni, amibe a címet beírva átalakítva javascriptel a videót lejátszható formátummá.
-
consono
nagyúr
Hozzám valahogy felkerült az iPodra
, de pl. az index videa-s videóin csak pörgött és a végén azt mondta, hogy sorry. Szóval csodát nem lehet várni... Ráadásul jóval lassabb mint a gyári safari... -
Bathory Peti
aktív tag
válasz
manchester85
üzenetére
Sold out.Ez jó.
-
Brutális eb
addikt
válasz
manchester85
üzenetére

-
VD
őstag
És ki fog kiadni 3 dollárt azért, hogy azt a szar, szemét flash-t, még ha konvertálva is, de megjelenítse a böngészőben?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 12 64GB gyári független gyári akku 95%
- iPhone 12 64GB gyári független új!
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de nem ez az elso keszulek nalam, amivel nem indultak a streamek.

)