Hirdetés

2021. május 8., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) KaiotEch


KaiotEch
nagyúr

Ezért elkérnek 35eFt-ot? :Y :W

"Ha akarok venni egy terméket az alzánál (JBL GO 2) ami 9.990 Ft, akkor ehhez még kell vennem valamit, hogy 12.000 Ft legyen?" by oszy || "Fixen gépbe rögzített vinyót ne nevezzünk már tárolásnak, az max átmeneti tár." by Dr. Akula

(#2) Simi2000 válasza KaiotEch (#1) üzenetére


Simi2000
tag

El bizony. Szerencsére táppal együtt.

(#3) proci985


proci985
MODERÁTOR

egyáltalán nincs benne rendszerhűtő? procihűtő és a táp ventije nem egymás ellen dolgoznak?

tetszik, hogy ilyen pici, viszont szerintem a silverstone kockái ilyen szempontból jobban sikerültek.

Social distancing in lagom amount.

(#4) zolee5016


zolee5016
őstag

Valami azt súgja,ez nem best-buy kategória.......Alapból sem vagyok mini-pc rajongó,de ezt az elrendezést amit látok(mármint a gyári) nem az alkatrészek élettartamnövelésére találták ki...
Pedig kivülről tényleg nem rossz.....de az ára....magyaros....borsos......

[ Szerkesztve ]

Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---

(#5) Simi2000 válasza proci985 (#3) üzenetére


Simi2000
tag

Tényleg nincs benne se gyárilag rendszerhűtő, sem pedig gyári hely neki. A táp fölött van 4cm-es hely, ezt megpróbálom majd ilyen pici hűtővel "tuningolni". Remélhetőleg nem lesz hangos, a ráírt 16 dB szerint halknak kéne lennie.
CPU hűtő is van már rendelve bele ami jobb lesz mint a gyári AMD hűtő.
Viszont tényleg érdekes elgondolás a gyár részéről, hogy a táp ugye a processzor felől húzná befelé a levegőt, és hátul nyomja ki. A procihűtő meg vele ellentétes irányba fújja (fújná) a levegőt az alaplap felé....

(#6) proci985 válasza Simi2000 (#5) üzenetére


proci985
MODERÁTOR

igen, az amd gyári hűtő eléggé jól hűt a méretéhez képest (kb TX2/AC7pro szint), csak hangos. az alpenföhnön viszont megcserélheted a venti irányát, hátha.

Social distancing in lagom amount.

(#7) EmThor


EmThor
addikt

Köszi!

Ilyen pici megoldáson gondolkodok, de így hogy sz@rul szerelhető + nem szellőzik, nem járja... nem tudtok más alternatívát? Bitfenix Prodigy nagy. Codegen MX31 A-2-m van, de annál kompaktabbat keresek. Mac mini-re nincs pénz :)

Xbox, PS, Nintendo

(#8) 69Raizen69


69Raizen69
tag

Helló.
Remélem járnak még ide emberek,és tudtok segíteni :R .
Keresek : Lian-Li Pitstop T7 Mini-ITX Test Bench -et
vagy Lian Li PC-Q06 -ot

Létezésünkben rejlik az a központi ellentmondás,hogy életben lenni annyi mint tudatában lenni a halálunknak,az élet ezekszerint egy halálos betegség.

(#9) Simi2000


Simi2000
tag

Nagy sokára elkészült a ház átalakítása. A célom az volt ezzel, hogy jobban hűthető legyen a ház. Ez szerintem meg is valósult, viszont nekem kissé zavaró lett a hangja, ami ugye a plusz két ventilátornak köszönhető. A tápegységnek is csak 4cm-es ventilátora van, de szerencsére alapállapotban ez is csendes, de néha felkapcsol, olyankor már kellemetlenebb a hangja.
Most visszagondolva.....inkább kisebb processzort kellett volna tennem bele, ami kevésbé melegszik, és akkor nem lett volna gond a gyári elrendezés sem.


[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.