- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sidi
aktív tag
válasz
Jack Hunter #2 üzenetére
Erre vetítős órát ajánlok, csak azt is érdemes megberhelni, mert szeretik túlhajtani a LED-et és idővel elhalványul, sok az 50-70 mA, ezt érdemes ellenállással lejjebb venni, (max. 20-30mA szokott lenni) illetve a LED-et nagyobb fényerejű zöldre cserélni. Ezekben szerencsére nem SMD van, hanem 1db sima mezei 5 mm LED. -
DraXoN
addikt
A kék led a legrosszabb még a microled-es tv-k esetében is a leggyengébb láncszem (bár lényegesen jobb a helyzete mint az oled kékjének).
Én is csináltam/csinálok párszor smd alkatrész (többnyire led) cserét vékony pákafejjel... kicsit macerás de megoldható. De szemezgetek ezekkel az "olcsó" digitális forrasztó állomásokkal amik meleg levegőt fújnak. 10-15eFt-ért már vannak (kínaiak).. Nem szántam még rá magam bár érik a napja -
Jack Hunter
tag
Nekem is volt egy bazi nagy fehér ledes faliórám, aztán hamar rájöttem hogy felesleges, este szemüveg nélkül úgysem látom( sajnos) meg zavar is hogy világít.
Ügyesen megberhelted viszont ezt az órácskát, én sikítva szaladok el, ha SMD alkatrészeket kell cserélni.
-
sidi
aktív tag
Eszembe jutott, hogy 2 évtizeddel ezelőtt barátom bátyjával, Sony Ericsson T100 telefonomban, a kijelző jobb láthatósága miatt cseréltük le a kék LED-eket zöldre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest