Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HUNNIA1920
őstag
Hát már aki ritkán cserél. Én ritkán cserélek, szóval nekem jó a csavaros is.
Viszont a kábelelrendezést akkor se tartom fontos dolognak, mint amennyire kiemelik annak fontosságát. Meg talán ma már nincsenek is olyan vastag kábelek mint régen (pl.: IDE), amik ténylegesen felfoghatnák némileg a légáramlást.
Bár ez is olyan dolog, hogy kinek mi jön be.
Egyébként aki már fogott a kezében csavarhúzót, annak szerintem semmivel sem tart tovább kicsavarni egy csavart, mint kipattintani egy műanyagpöcköt (élettartamot már nem is említem).
-
HUNNIA1920
őstag
Valóban szép, igényes ház.

Viszont manapság mindenki ezen a kábelelrendezésen lovagol, hogy az milyen jó dolog. Kinézetre biztos jobb, viszont hőmérséklet javulás tekintetében már szinte 0 előnye van. Sőt, ha mondjuk egy tápról van szó, aminek van 6 - 7 kábele is, ami el van rendezve, az mondjuk egy cserénél igencsak időigényes meló kiszabadítani a kábeleit. Nem beszélve arról, ha esetleg több kábel van egy rögzítőhöz kötve, akkor aztán lehet vele melózni.
Viszont ha szabadon van minden kábel, akkor a kivétel sokkal könnyebb. Nem hiszem, hogy sok ember azt nézi, hogy hogy állnak a kábelek a házában. Nekem is volt ilyen mániám, aztán rájöttem, hogy csak felesleges időpocsékolás.
Ugyanez elmondható a "könnyen szerelhető" házakról is. Aki nem fejleszt állandóan, annak szinte mindegy, hogy műanyagpöcök, vagy fém csavar tartja az alkatrészeket, mert egyszer fog egy csavarhúzót aztán pár perc alatt kiszedi.
Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi