Hirdetés

2023. június 10., szombat

Gyorskeresés

(#1) Hieronymus

Hieronymus
őstag
LOGOUT blog

Tetszik. Értékelem a belefektetett időt és energiát.

Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

(#2) dugo_

dugo_
veterán

Nagyon király! :R

(#3) Wanderlust

Wanderlust
tag

Végre! Valami ilyesmi volt régen a blog szekció itt! Nem egysoros bejegyzések meg képek posztolása hanem igényes, részletes leírás a kis otthoni projektekről, szívásokról. Nagyon pöpec lett a végeredmény, gratulálok! Én is gondolkodtam hasonlóban de nekem fele ennyi türelmem és kitartásom sincs :D

(#4) ScrapUnit válasza Wanderlust (#3) üzenetére

ScrapUnit
aktív tag
LOGOUT blog

Épült kb. 1 éve egy 2. komplett szett E36-os üléssel és 260-as óracsoporttal, de mivel jött a savazás a 450-es árra, így fogtam és elbontottam. Megmaradt belőle a műszerfal gyújtáskapcsolóval és van pár óracsoportom is. Hirdetéseim között megtalálható.

Ha bárki szeretne hasonlót építeni, akkor tudok segíteni alkatrész beszerzés ügyben.

::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}

(#5) Victoryus

Victoryus
addikt

Szuper! :R

Eladó Legók: 42139 All terrain vehicle, 42057 Ultralight heli, 42061Telehandler

(#6) hcl

hcl
félisten
LOGOUT blog

"Gyakorlatilag 1,5 hónapom ment el azzal mindenféle segítség nélkül, hogy az óracsoport műszerei működjenek."
És ez még csak nem is kirívó az ilyesmiben, nekem is ilyen hosszú dolgaim vannak :D

Jó lett a cuc :)

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#7) mephi666

mephi666
nagyúr

nagyon komoly lett :R

"a visszajelző lámpák és az index nincsenek bekötve"

...ez bmw-nél teljesen megbocsátható :DDD

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.