Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha jól emléxem 67-68 körül, húzva 70
Gyári vga hűtő, 5 db 12-es venti a házban.
Megjegyzem CUSTOM-ra állítva a ventivezérlést a TriXX-ben cseppet magasabban jár az RPM, mint auto-n és nem zavarólag.5850-es topikba egyébként DroidMester sok infót pakolt, akit érdekel ott beleolvashat.
Egy fontos dolog: ha TriXX-el emeltek fesz-t, az kikapcsolásig megmarad, restart sem állítja default-ra meg Trixx sem. Állítólag minden ATI karinál így van.
Oliverdának pedig GRAT a cikkért és az előzőekért is!!! Végre egy jó cikkíró a PH-n!!!

-
törölt tag
válasz
üzenetére
".Nem is láttam még ilyet ,hogy Ausztriában sorba álltak volna az emberek bármiért is."
80%-a magyar, szlovák, meg szlovén volt nem?
A színvilághoz: nekem volt GTX460 768-asom is, annak is nagyon szép színei voltak, még LCD TV-n is. Nincs szerintem észrevehető különbség képben ATI és nVidia között.
-
törölt tag
válasz
atti_2010
üzenetére
Az nVidia-nál volt pár hete a Sparkle GTX465 1GB, 29eFt-ért. El is fogyott pár nap alatt.
Amúgy a 6850-nél ez 10%-al gyorsabb, ugyanannyit fogyaszt és ugyanolyan halk, tudom, mert előtte 6850-es Sapphire-om volt
Húzni már lehet a TriXX újabb verziójával feszemeléssel is. 1,16v mehet neki 24/7-ben, úgy példánytól függően 900/950 Mhz-en megy stabilan.sutty66: 31k-ért itt?

Új hozzászólás Aktív témák
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- EAFC 26
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gyári vga hűtő, 5 db 12-es venti a házban.