Ilyenem van nekem is, egy 2 GB-s példány. Nagyon meg vagyok vele elégedve, a Clip-je különösen tetszik. Az övbújtatómra szoktam felrakni, így nem esik le, és mindig kézre áll.
Úgy látszik én rosszkor vásároltam, néhány hónapja 14k volt a pécsi EW-ben.
Gyári fülessel használom, hangzásával meg vok elégedve, egyetlen negatívuma, hogy a csatlakozónál gyakran lecsúszik a szigetelés, és elég csúnya látvány a csupasz kábel...
Sem itt, sem a PH!-s tesztben nem volt szó bővebben a firmwer frissítő progijáról. Erről szólnék most még néhány mondatot.
Kicsit macera volt megtalálni a sandisk honlapján, egyik menüpontban sem találtam, végül a keresővel akadtam rá.
Kis méretű fájl, telepítése egyszerű, gyors.
Miután feltelepül, és megnyitottuk, egy végtelenül egyszerű felülettel találkozunk. A program felismeri, hogy éppen milyen Sansa lejátszó van csatlakoztatva a géphez. A search for updates (vagy vmi ilyesmi, nem emlékszem pontosan) gombra kattintva megkeresi lejátszónkhoz a legfrissebb FW-t, és User Manualt. A kézikönyvet pdf-ben lementhetjük sok nyelven, az új "lelket" pedig néhány kattintással letölthetjük, és feltelepíthetjük. Miután lecsatlakoztattuk a készüléket megjelenik egy felirat, hogy éppen telepíti a frissítést. Ez fél percnél nem tart tovább. 2 Dolog van, ami nekem még tetszik ebben a programban.
1. Frissítéskor minden adat megmarad a kütyün. (Egy korábbi Philipsemnél ez nem így volt...)
2. A frissítő folyamatosan fut a háttérben, úgy, hogy még a leglassabb rendszereket sem terheli le nagyon. (Az enyém erőteljesen az.) Amikor csatlakoztatom a Clip-et,megjelenik a rendszer tálcán egy kicsi ikon, ha van elérhető frissítés, ezzel biztosítva azt, hogy ne felejtsünk el updatelni.
Ami nem tetszik, az az USB-s töltés. Lehet, hogy ez csak nekem szokatlan, nem tudom ti hogy vagytok vele.
Így Alvin koncert után ennyi jutott eszembe, amivel ki egészíteném az egyébként abszolút igényes írást
Jahh amúgy innen volt valaki?
[ Szerkesztve ]