Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy látom eléggé megoszlanak a vélemények (főképp a Facebookos HBO Max reklám alatti kommentekben). Arany középút nincs, valakinek vagy tetszik, vagy mocsok unalmasnak találja...
-
válasz
diablo1984
üzenetére
Én megvárom a végét, és úgy szenvedem majd át magam rajta, vagy lehet úgy sem, ha marad a színvonal. A 6-7-be bele sem kezdtem. Túl nagy volt a hype, én meg túl sokat vártam tőle. Pedig azt hittem a Witcher után összekapták magukat (ott sem játszottam a játékokkal, könyvet sem olvastam, de a sorozatot imádtam, akármennyi közé is van az alapokhoz).
-
Megvolt a negyedik, ötödik rész is. Lehet velem van a baj, de borzasztóan unom. Úgy nyújtják at egészet, mint a rétestésztát. Akció alig, lopakodás alig, egy újabb csapat ember, akik emberekre vadásznak. A Walking Dead-ben is az verte ki a biztosítékot, hogy a rohadt apokalipszisben is az a fontos bizonyos embereknek, hogy legyilkolja a másikat, uralkodjon felettük...
-
Mivel nem ezzel indult a rész, gondoltam, hogy nem tart örökké. Meg lehetett volna ezt másképp is csinálni, nem kellett volna close-up csókjelenet, meg ágy sem. A vége amúgy szép volt, hiába köze sem volt az eredeti sztorihoz. De így, hogy az ember arcába tolják...
Szóval ezért folytattam, mert kíváncsiság, tudod.
-
Lehet az a baj, hogy az utolsó zombis élményem a Days Gone volt, ami szerintem egy mestermű volt, remek, izgalmas, fordulatos sztori, millió zombi, nagyon eltalált játékmenet, nagybetűs hangulatot árasztott a játék. Nem nagyon szeretem a nyílt világú cuccokat, de azonnal beszippantott, és megvett kilóra.
Na ahhoz képest ez nem olyan...kipróbálni biztos, hogy nem lesz lehetőségem a közeljövőben, hacsak nem a PC-s remastered verzió elfut a mára krumpli gépemen.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5800X / AIO / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB SSD / 650W GOLD
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Újszerű Samsung Galaxy Fold 5 - 5G - 12Gb/512GB -(2026 Augusztusig Garis)+S-pen tok ceruzával
- WD Black SN850X 8TB
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest