Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeCki
csendes tag
Szia.
Koszi a valaszt. Igy,hogy mondod mintha ez is meg volna kicsit puposodva

Csak azt nem ertem mitol ment tonkre. Ha jol tudom cellak vannak es mintha lecsukodott volna par ezert tolti csak fel orat es nem hasznalja ki az egesz helyet. De ha telefonnal meg softal nincs gond akkor mi miatt alakult ez vajon ki?
Lehet hulyeseget irok de nem ertem az biztos.
Biztos szerettem volna lenni,hogy az akksival van a gaz es nem,hogy megveszem es az ujjal is ugyanez lessz de ha azt mondod tuti ez a gond akkor mas lehetosegem nincs -
HeCki
csendes tag
Az en problemamhoz nem tud hozzaszolni senki? Nem elte ez mar at valaki vagy nincs valami otlete mi lehet?
-
HeCki
csendes tag
Ezt en is megtalaltam es ki is probaltam de sajnos semmi valtozas.
Ami feltunt es erdekes dolog szerintem azon kivul,hogy fel ora alatt feltoltodik teljesen,hogy toltes utan par pillat alatt mar el is tunik 1-2 csik. tehat kb. 10 perc mulva mar csak 2 csik van es az tart kb. 10 orat ameg le nem merul.. -
HeCki
csendes tag
Sziasztok.
A segitsegetekre lenne szuksegem. Beszereztem olcson egy ilyen keszuleket. Az egyetlen gondom vele,hogy az akksi gyenge. max 1 napot birja es meg 1 ora se kell,hogy teljesen feltoltodjon. Lehetseges,hogy egy rom csere vagy uj verzio segitene? Vagy egyszeruen csak meghalt az akksi es ujat kellene vennem bele? (nm tudom,hol lehet megnezni de szerintem lassan 2 eves a telefon,tehat 2 eve ez az akksi van benne)
HX-V8-Rainbow-flame van most rajta.
Ha valaki tudja mi lehet a gond kerem segitsen.Koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi