Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
grippen53
csendes tag
Igen lehetséges még a legújabb német romnál is ,itt is a lengyel rom cs-ét kell betallózni és tökéletes.Én azert cseréltem le a németet az olaszra mert ez valamivel frissebb.A másik pedig
c suit:gyári olaszt completten föltenni,ezután pedig a Flasing Tollal föltenni szintén a lengyel CS-ét és a globál 1-et. -
zola-
őstag
Rájöttem, mi a probléma.Kipróbálhatnád.Csak akkor csinálja ha újraindítom a telót, és bejön az alapképernyő.Ha ekkor elforgatom a telefont balra, azonnal újraindul.De ha az alapképernyőről belemegyek, mondjuk a galériába, és ott elforgatom, akkor onnantól megjavul minden. Többet nem indul újra alapképernyőn sem.Az a lényeg, hogy indítás után a girosenzor működjön valami programban, addig nem szabad elforgatni a telót amíg bele nem menteél valami elforgatós programba.Utána jó.Én ezt BUG-nak tudom be, de kíváncsi vagyok a tiédre is.
-
llll
senior tag
nem is a fring generálta a forgalmat, hanem a legkülönfélébb programok
pl a garmin, vagy egy eccerű iránytűs progi
néha meg fogalmam sem volt, hogy mi
MMS még véletlenül sem jött, vagy ment...mindegy
a videohívás egyébként oda-vissza hibátlan?
mert én is látom szépen mindkettőnket, de a másik fél (laptopon) csak hall engem -
Senser87
tag
Támogatom a Playt, egyelőre ugyanolyan mint a gyári magyar vagy jobb.
Lenne egy kérdésem, ez gyári romokban mindenhol így van, hogy ha az üzenetek tárolóhelyének a mass memoryt választom, akkor ha rádugom gépre mondjuk tároló módban, majd leválasztom, lehúzom, és utána belépek az üzenetekbe, vagy kapok egy sms-t, akkor kiírja, hogy nem elérhető a kiválasztott memória és állíthatom be újból, valamint az éppen kapott üzenetet is a telefon memóriájába menti:S
Van erre valami okosság? -
Senser87
tag
Hát, mondjuk a resco bubblesre emlékszem, hogy irreálisan sokáig telepítete, de igazából a sis-es progiknál vettem észre, aztán lehet hogy tévedek, tegnap előtt tettem fel őket ez előtt, most minha tovább tartott volna.
A Tropical Towers nevű jtékot próbáld ki, Nálad az sem szaggat? Mert nálam sokái gtölt és szaggat is, ugyanúgy mint a magyar szoftan, nincs köztük különbség. -
-
Varszegig
veterán
Nekem G600 volt a HD előtt. Azt kell mondjam, a samu legkiforrottab készüléke volt a maga idejében. Jó anyagból összerakva, jó minőségben, minden felesleges cicoma, extra nélkül, atomstabilan tudta, amit tudott. Persze zártrendszerű volt, tehát nem lehet összehasonlítani a symbisekkel, de 2 évig velem volt

-
Tanbá-apó
tag
Nálam már a kezdetek óta fut a profimail háttérben, félóránkénti frissítéssel, kb napi 1 óra mobilnet, fél óra játék, sok sok fotó és video, plusz egy másfél óra videó (kislányom meséi esténként és soxor napközben) és fél-egy óra zene, így másfél napig bírná, de éjjel mindig töltöm. Általában délutánra már csak egy egység marad, de ezzel az eggyel bír fél napot, de volt már h egy napot kibírt így! Egyetlen egységgel!!! alig tudtam elhinni

a 5-6-7 napot nem tudom elképzelni, vagyis inkább azt nem tom elképzelni, mire is használja vajh az a tulaj akinél ennyit bír??? (mert lehet h bír ennyit...)
Nem azért van a kicsike h minél több funkcióját kihasnyáljuk??? Még a 4 nap is necces, átlag használatnál mondjuk a 2 max 3 nap reális, de 4 napos készenlétnél már átlag alatti a használat!Amugy meg tök le.arom, míg egy napot überextrém használat mellett is kibír, nálam ez a készülék ISTENCSÁSZÁR!!!

A nokia messszeee lemaradva kullog akkuban...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
c suit:gyári olaszt completten föltenni,ezután pedig a Flasing Tollal föltenni szintén a lengyel CS-ét és a globál 1-et.
Lehet hogy bug-lesz.