Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Analyzer
csendes tag
ok, minden rendben. ott volt a bibi, hogy a mail cimem ket valtozatban is futott, fut: sima "gmail.com" vegzodessel, es "googlemail.com" vegzodessel is. ezen kellett allitani. koszonom ujra a domain es szerver nevet, meg hogy eyaltalan a figyelmembe ajanlottad azt, ami itt volt az orrom elott...!!!

-
Analyzer
csendes tag
ok, nagyon szepen koszonom a segitseget, de sajnos nem szinkronizalja le. a log uzenetben vernyog, hogy ellenorizzem le a domain-t, meg a user nevet es a passwordot. hat, azok pedig mind stimmelnek..... meg azert molyolok, probalkozom.... tudod, mindig a capa megy elol, es a remenyhal meg utoljara.....

-
HeCki
csendes tag
Szia.
Koszi a valaszt. Igy,hogy mondod mintha ez is meg volna kicsit puposodva

Csak azt nem ertem mitol ment tonkre. Ha jol tudom cellak vannak es mintha lecsukodott volna par ezert tolti csak fel orat es nem hasznalja ki az egesz helyet. De ha telefonnal meg softal nincs gond akkor mi miatt alakult ez vajon ki?
Lehet hulyeseget irok de nem ertem az biztos.
Biztos szerettem volna lenni,hogy az akksival van a gaz es nem,hogy megveszem es az ujjal is ugyanez lessz de ha azt mondod tuti ez a gond akkor mas lehetosegem nincs -
llll
senior tag
hát igen...a harmadik egyetlen probléma:
az emilek
nekem freemailem van, úgyhogy pár elvetélt próbálkozás után hagytam is a fenébe az egészet
de nem hiányzik annyira, számomra ez nem sarkalatos pont
úgy általában is netezésre sztem a telefon még mindíg csak végszükség esetén...
a kifogás pedig akkor jogos, ha a többi oprendszer/teló lényegesen jobban produkál e téren
(ezt megint nemtom) -
tzatzikiii
tag
Bdany, nem okoskodni akarok, de uj a modemed? Nekem mar nehany hete recsegett a HD-m annak ellenere, hogy JC1-es modem volt rajta, amikor is a mult heten ujraflasheltem, es flash elott ujbol radobtam, lesz ami lesz alapon a JC1-et. Megdobbenesemre azota nem recseg. Egy masik forumon ezt megosztottam a neppel, es Taylor volt olyan kedves, es felvilagositott, hogy o is ugy tapasztalta, hogy celszeru minden flash utan ujra modemet is flashelni. Es tenyleg!
Szoval csak javaslom, hogy ha netan a JC1 mellett recsegsz, probald ujratolni a JC1-et.Ami a GalaxyS-et illeti: engem nagyon vonz az Android es a super AMOLED. Viszont a vaku es a fizikai expogomb szamomra egy nehezen megbocsathato bun, ugyanis en viszonylag sokat hasznalom a fenykepezogepet pl. dokumentumok gyors megorokitesere, es ehhez bizony nem art, ha van sajat gomb + vaku.
IPhone 4-et elvbol nem vennek, de talan csak en vagyok ennyire Apple-ellenes.
-
llll
senior tag
ezt a gps+-t eccer kipróbáltam kíváncsiságból
tényleg másodpercek alatt talált jelet
viszont kellett hozzá egy netes hozzáférési pont, wifiről ez nem ment
(ha jól emléxem)
és ha volt hozzáférési pontom, akkor volt rejtélyes adatforgalmam is...most a helymeghatározási módszerek között csak a beépített gps van bepipálva
és bármiféle "rásegítés" nélkül max fél perc alatt talál jelet
nekem ez így teljesen megfelel
(n95-nél viszont 3 ismerősből 3 mondta, hogy abszolút használhatatlan a beépített gps)Senser: nem fogalmaztam világosan
a wifivel úgy egyébként nincs semmi baj, megy mint a szél
csak a skype nem akar működni -
llll
senior tag
haveromnak volt n95-öse
mikor bejövő hívása volt rendszeresen lefagyott, nem tudta felvenni
emiatt nem azt kértem céges telónak anno
akkor oda-vissza voltam tőle, de most meg már egy amorf bunkónak tűnik az i8910-hez képest
és hát ugye abban még a gps vevő is csak dísznek volttökéletes telefont pedig soha senki nem fog gyártani
erről már értekeztünk
(nem érdeke a gyártóknak) -
llll
senior tag
a mindig rákérdez-t
de akkor ez még megér egy misét és egy próbálkozást...azt hittem eretneknek fogtok kikiáltani és lehurrogtok

de ezexerint nem csak bennem érett a gondolat, hogy elég sok mindent elnéztünk már ennek a telónakés ahogy belekukkantottam a galaxy topikjába, közel sem maradéktalanul elégedettek a tulajok azzal sem
az iphon4-re meg celluxot javasolnak "megoldásként"
nemtom hogy röhejes, vagy inkább szomorú
...tulképpen vmi perverz és érthetetlen módon mindezek ellenére még mindíg ezt választanám
nekem a navi a sarkalatos pont és az tulképpen elfogadhatóan megoldott
a fényképező és a divx szintén
a többi nélkül meg tudok élni -
llll
senior tag
hát köszi, de úgy látom ez ua amit tzatzikiii is említett
ezt is próbáltam, nekem ez sem tud bejelentkezniakkor foglaljuk össze mit tudunk Vágó úr:
adott ua típusú, nem olcsó teló
és ua verziójú alkalmazások az egyiken működnek, a másikon meg nem
különböző firmvereknél ez talán még el is menne(...???)
(lévén, hogy a gyártó b@szik hivatalosan frissíteni a romokat, ezért a felhasználók buherálgatnak otthon)
de néha ua romnál is ez van!!!
(asassin's creed, újabb lengyel rom, Quasi telója és az enyém)
illetve ua telefonon 1-1 alkalmazás (ovi store, sygic újabb verziója) először még megy, aztán egy idő után már nem
...az a nagy büdös helyzet Vágó úr, hogy én lassan talán már nem is ajánlanám annyira ezt a telefont a vásárlás előtt állóknak
tudom-tudom: a többi sem tökéletes
akkor lehet, hogy részemről többször nem fogom kiadni 1 laptop árát egy okosnak mondott telefonért
(ettől most biztos jól összecsinálták magukat a gyártók...
)...engem max egy sygic aurával tudnak majd még egyszer behúzni a csőbe

-
llll
senior tag
nekem sosem volt ennyire sarkalatos pont a telefonról való skypolás
de ha már ennyire belemerültünk:
nekem is már jó ideje a 4.02-es fring van telepítve
és korábban valóban úgy működött, ahogy mondod
videohívásnál én láttam a másik felet, de ő nem látott engem
most viszont még az alkamazások közül is teljesen eltűnt a skype
nálad meg működik?
ez hogy a fenében lehet???
az újabb lengyel rom volt/van fent, ahhoz nem nyúltam
...meg ugye nokián is megy
mindjárt meginog a telefonunkba vetett hitem... -
Quasi_modo
nagyúr
Itt viszont összevissza ugrál a vétel edge meg 3g között, lehet ez a baja?
Lehet.
Nálam simán ki van kapcsolva a 3G, mert többet vagyok vidéken, min a városokban. Itthon meg kifejezetten "árnyékban" vagyok, ami miatt a kert/ház egyes részein néha teljesen elmegy a térerő. Ha nekem itthon a 3G is be lenne kapcsolva, akkor még annak a keresgélésével is enné az akkut. (kipróbálva). Ha viszont huzamosabban valamelyik városban vagyok, akkor átkapcsolok kettős módra. Pár másodperc az egész. -
fungi
aktív tag
Szia, 3 hónapja van meg a telefonom, nem gyári garis,időnként nekem is bántóan felhangosodik gsm módban, /3g-n tökéletes/ -ezen nem változtatott semmi, romcsere sem, gyári magyarral, és több főzöttel /Bukest,Faenil,Taylor/is csinálja,nyilván nem romhiba. Végigolvastam a tippeket,semmilyen beállítás, de még a jc1 modem sem változtatott ezen. /Volt fent a többi is / Talán példányfüggő,ismerek olyat akinek nem recseg,igaz gyári garis telefonja van. 3g-n kell használni-legalájbis az enyémet.... Üdv
-
llll
senior tag
bocsánat
nem tettem hozzá, de ezt az sms-bsn lekérést még a nokia e51-gyel próbálgattam anno
csak úgy gondoltam most nem ezen van a hangsúly a probléma szempontjábóldrevin: én láttam

de Steffe ezexerint nem és az ő kedvéért...
persze eccerűbb lett volna megadnom azt a hsz-t -
Quasi_modo
nagyúr
Lötyög az USB fedő ? Ott szerintem nem ragasztás van, csak be van pattintva egy pöcök a furatba.
Az a baj, ha kihúzzák a régi fedőt, akkor valszeg leszakad a belső pöcök és nem lehet betolni az újat. El tudom képzelni, hogy esetleg ki kell emelni a mobil belsejét miatta. Viszont ha mégsem szakadna le, akkor pillanat alatt betehető az új. Próba cseresznye.
Ha mégis ragasztva lenne a hátsó kis pöcök, akkor viszont csak a szétszedést tudom elképzelni. Az viszont nem két perc. -
Bdanyy
addikt
Ez a változat nálam tökéletesen működik.
Azért jó a leírás hozzá

# Open the PC suite on your PC
(if you don't have the PC suite installed, download from www.nokia.com)
# Plug your handset to your PC with a USB cable.
# Locate the sis file --> right click it and choose Install with Nokia application installer.De gyakorlatban tényleg ugyanaz a pc studio.
-
lalakov
senior tag
Tudom nehéz eset vagyok
.
Nem akarok memóriakártyákat cserélgetni, így csak 1db 32Gb-osat szándékozok beletenni, viszont annak az ára jelenleg megfizethetetlen, szóval míg annak az ára le nem megy 10-15 ezerre, addig meg tudnék lenni a 16Gb belső memóriával.VIBO, te kérdezted ugye régebben? "frring-el nem tudok skype to skype hivást indiitani" Ez megoldódott vagy épp ezért (is) adod el a telefont?
-
phaet0n
tag
-
-
muveszur
addikt
Nekem nem sikerült, de mintha valaki még aznap linkelte volna a megfelelő telepítőket.
A Gsmarena-ra felkerült a Galaxy S tesztje... Engem nagyon meggyőzőtt, még ha nincs is villanó. Ha nem lesz Evo Európában, lehet meglesz mire váltok.De még az is lehet, hogy nem lesz váltás.
-
muveszur
addikt
Legszembetűnőbb változás az, hogy a menü háttere nem az eredeti csíkos, hanem egy szimpla fekete az elvileg jobb energiafelhasználásért, valamint ha jól emlékszem néhány ikonnal ki lett egészítve az ikonkészlet.
Egy kis bosszankodás: Az új 10-es Ndrive-hoz az első 1 millió vásárló ~3$-ért kapja meg a teljes USA térképet... Már megint kibasztak az európai emberekkel

-
törölt tag
egyszer egy headset -et akartam gariztatni (samsung telefon szintén, gyári headset a csomagból kivéve szar volt, a fele nem szólt), ez is elég egyértelmű volt, mert másik headset -el kiváló volt, de azt mondta a samsung kell hozzá a telefon is
így hagytam az egészet, nem akartam 1 hónapig emiatt telefon nélkül maradni... -
Quasi_modo
nagyúr
-
tzatzikiii
tag
Utangyartott vagy gyari akksit vettel?
Nekem nincs bajom az akksimmal (most 2,5 napja megy), de szoktam venni potakksit (pl. ha elutaznek, legyen), es nem tudom, hogy erdemes-e utangyartottban gondolkozni (altalaban azt veszek, de azert egy Omnia HD megiscsak megkerdojelez ilyesmit
). -
tariattila
veterán
köszi... ezen felbátorodva nem is töltöm...kíváncsi leszek...
amit észrevettem az az hogy ha a muveszur által javasolt wlan energia tak. üzemmódot kikapcsolom akkor langyosodik...
inkább akkor ezt defaulton hagyom...a bukest rom ota nem dobál le wifirôl ha képernyôt feloldok...
-
-
Peti567
aktív tag
Majdnem sikerült mind a kettő, köszi!
A widgeteket már látom az oldalsávban, de mikor kihúzom ott eltünnek, majd rákattintok a láthatatlan widgetre és visszahúzom akkor az oldalsávba megint ott van! Mit csin. rosszul? Volt ujraindítás is...!
Más:
Hogy lehet hogy amit a naptárba beírok az aznapi eseményeket tegye ki főképernyőre, mint a NokiaE51 is volt pl.Ja és légyszi linkeljetek egy helyet ahonnan jó Garmint és msn-t letudok szedni!
Köszöntem!
-
Peti567
aktív tag
Akkor már csak az a kérdés hol tudok rá való fóliát venni, vagy ezek kivágósak?
Tudtok egy linket írni ahonnan tudok rendelni?
És kéne egy tok is, ami nem övre csíptethető, és nem túl nagy!
Nagyon megköszönném ha tudnátok linkeket küldeni, ha itt nem lehet akkor pü.ben!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Windows 11
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Építő/felújító topik
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Szoval csak javaslom, hogy ha netan a JC1 mellett recsegsz, probald ujratolni a JC1-et.

)
)