Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oposzumtoszó
senior tag
válasz
vinczetibor
üzenetére
Igen, nem kellene..... de sajnos nálunk ebből a szempontból a Samsung a legnagyobb szemétláda.
A legdühítőbb, hogy amint kijön az új csúcsmodell, az előd mehet a levesbe ügyfélkezelés terén. A TMX-ről ne is beszéljünk, volt már velük balhém. Hála az égnek nekem lett igazam, de elsülhetett volna rosszul is.
Sajnos a számomra nincs más opció telefon téren. Apple kilőve, volt már kétszer, de nem az én világom. A kínai gyártók készülékei nekem nem kellenének, bármennyire jók is. Az Asus és a Sony sem kápráztat el, így hát marad a Samu a panaszkodásom ellenére is.
-
Oposzumtoszó
senior tag
Sziasztok!
Volt alkalmam 2 napig szinkronban használni egy Fold 4-et a 3 mellett, ezt a tapasztalatot szeretném megosztani. (Természetesen ez szigorúan szubjektív!)
Üzemidő: A felhasználói szokásaim mellet a 3 is elmegy simán másfél-két napot, szóval ez nem indokolja a váltást.
Kamera: Sok változást nem látok, én a telefont csak random fotózásra használom, minden másra ott a Z50, az úgyis lesöpri a pályáról az összes mobil-optikát.
Zsanér: Itt éreztem egy kis finomítást, de nekem az eddigivel sem volt problémám.
Nagyobb kijelző, hasznos kijelző: Ha egymás mellett van a két készülék látható, de ha a 4 után visszatérek a 3-ra nem hiányzik.
Tálca funkció: Ez jópofa, de ahogy feljebb is írták a Fórumtársak, ez tuti jön a 3-ra is.Szubjektív konklúzió: Én nem fogok váltani, amíg a 3 működik, mert annyit nekem nem ad pluszban. (Ha bármi történne vele és cserélnem kéne, nyilván a 4-et venném.)
-
Oposzumtoszó
senior tag
Sziasztok!
Egy párosított okosóra mennyire gyéríti az üzemidőt? Nekem másfél napot elmegy, csak kíváncsi lennék az órás tapasztalatokra.
-
Oposzumtoszó
senior tag
válasz
Daryl Dixon
üzenetére
Megtaláltam, köszönöm. Sajnos a flipes tokokat nem szeretem, ami nekem van az hátul sima szilikon, elől meg csak egy keret. Bőrből is van hasonló kialakítású. De alszom egyet az ajánlatra!
-
Oposzumtoszó
senior tag
válasz
Daryl Dixon
üzenetére
Apropó, milyen a bőrtok? Gondolkodok, hogy lecserélem az enyémet. Nekem a gyári fekete szilikon van. (EF-PF926TBEGWW). A matt borítás miatt mióta megjött a jó idő három naponta mosnom kell a tokot, mert nagyon meglátszik rajta, hogy összetapicskolom.
-
Oposzumtoszó
senior tag
válasz
Daryl Dixon
üzenetére
Sejtettem, hogy tisztában vagy vele, nem is kötekedésből írtam, csak beszélgetünk.
Amúgy igen, sajnos sokak nincsenek tisztában a telefonokban található lencsék képességeivel és erre még rátesz egy lapáttal a gyártók weboldalán közzétett, stúdió körülmények között készült, agyonszerkesztett fotósorozat, amivel az adott készüléket promózzák.
Valamelyik nap verőfényes napsütésben a kertben lévő rózsákat szerettem volna lencsevégre kapni. Siralmas képek születtek, node nem azért, mert annyira béna vagyok.
Túlexponált és a színtelítettség is borzasztó volt. Automatán készültek, mert nem mindig van kedve az embernek profi módban babrálni.
-
Oposzumtoszó
senior tag
válasz
Daryl Dixon
üzenetére
Arra jó, hogy ha sos meg kell örökíteni egy pillanatot, akkor kéznél van. Ha minden körülmény (fény, optimális távolság a témától, stb...) adott, még művészibb képeket is tud lőni.
Nyilván nem egy DSLR szint.
-
Oposzumtoszó
senior tag
válasz
Daryl Dixon
üzenetére
Az nagyon jó ár. Hihetetlen mennyire lement az ára, főleg annak tekintetében, hogy mit kapsz a pénzedért. Én vaciláltam a vásárlásnál az S22 Ultra és e között. Aztán rájöttem, hogy megint kiadni egy talicska pénzt egy "sablon" telefonért, ami pár héten belül unalmassá válik, hiba lenne.
-
Oposzumtoszó
senior tag
válasz
Daryl Dixon
üzenetére
Használd egészséggel, nekem is hasonlóan pozitívak voltak a tapasztalataim pár nap után és azóta sem csalódtam. Már több mint egy hónapja használom.
Tokot vettél hozzá? Ha igen, milyet? -
Oposzumtoszó
senior tag
válasz
Daryl Dixon
üzenetére
Bocsánat, rosszul írtam, nem 20W, hanem 25W van nekem is.
-
Oposzumtoszó
senior tag
válasz
Daryl Dixon
üzenetére
Szia!
Az üzemidő szubjektív, egyénenként változó. Nekem aktív használat mellett, egy simmel operálva simán kihúz egy napot.
20W gyári gyorstöltővel, kábelen 20%-ról 1 óra 10 perc alatt tölt fel. -
Oposzumtoszó
senior tag
Köszönöm a megosztott tapasztalatokat mindkettőtöknek!
Játszani egyáltalán nem játszom mobilon. Telefon, email, prohardver, sms meg néha youtube és FB.
A tapasztalatok tudatában kipróbálom dualsimmel, megnézem nálam hogy muzsikál. -
Oposzumtoszó
senior tag
Köszi, eszembe se jutott, hogy visszaolvassak.

Nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel. Elsőre féltem, hogy mennyire lesz használható a mindennapokban, de kellemesen csalódtam. Nálam az üzemidő is parádés, bár munka közben csak a külső kijelzőt használom, utazás közben meg otthon szoktam kinyitogatni.
Tudom, hogy ez szubjektív, de aki két sim kártyával operál, mit tapasztal üzemidő terén? -
Oposzumtoszó
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem egy S Pen Fold edition-t. Lightroomhoz szeretném használni. Van valakinek tapasztalata az említett eszközzel?
-
Oposzumtoszó
senior tag
Sziasztok!
Beléptem én is a klubba!
Elsőre nagyon tetszik a készülék, viszont Facebook alkalmazásnál ütközök abba a problémába, hogy hiába állítottam be a sötét módot, néha világos témával jelenik meg. Ilyenkor nem is tudom sötétre állítani. Aztán gondol egyet és a következő alkalommal sötét a téma.
Más is találkozott ezzel a problémával? S21 ultráról jövök, ott nem volt gond.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Logitech z5500 5.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi