Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
gilfoyle
üzenetére
Szerintem ez nem lehet gond a topicba, és egyébként is nekem kellene elnézést kérni, mert én kérdeztem, Te csak választoltál, amit köszönök is neked. Nem vagyok elfogult egyik platform irányába sem. Úgy gondolom normál hangnemben megfogalmazott kritika vagy más telefon egyéni preferencia szerinti értékelése, vélemény nyilvánítás (még, ha örök riválisokról is van szó) csak szélesítí mindenki látókörét, tapasztalatát.
Én pl. folyamtosan cserélgetem a telfonjaimat Iphone & Android (ha android, akkor főleg Samsung flagship), feleségem szerint ez már-már beteges.
Egybként most kompromisszumot kötöttem és előrendeltem a Note 22 ultrát. Meglátom, lesz 14 napom, bár ezzel nem szoktam élni, visszaélni meg főleg nem.
Köszi még egyszer mindenkinek a hozzászólásokat, válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest