Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Poco X6 Pro versus Samsung Galaxy A54
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Adguard fizetős applikáció Windowsra és okostelefonokra, táblagépekre!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
VivienR
tag
Én is hasonló gondolatokon vagyok. Van egy Surface Pro 4-em, és lassan korban van egy frissítésre. Sokat gondolkoztam a Tab S7+-on, de igazából az alkalmazások minősége hagy kivánni valót (DEX nélkül pláne), az iPad Pro lehet alternatíva, de még mindíg oda jutok, hogy szinte egy árban van egy Surface Pro-val ami programokat tekintve még mindíg előnyben van, a kiegészítőm megvannak hozzá, a kijelzője remek. Persze lehet játszani remote desktop-al is. Ha meg nagyon android kell kijelzőn akkor meg a Note 10+ DEX módban, kb ua.
A szintén lassan ráférne a model frissítés kategóriás Tab S3-nak meg még élhet az S6/S7 utód, vagy egy iPad, ha nagyon úgy érzem.
-
VivienR
tag
Egy darabig szemezgettem az S7+-al, de úgy érzem hogy sok szempontból az Android nem nőtt még fel teljesen. Igaz az iPad oldaláról is kB ezt látom, max jobban el van elresztve pl grafikus és videós appokkal. Itt meg van DEX, de aza a telefonomon is van... Szóval még marad a Tab S3-as. Legalább 'normális' arányai vannak (nézőpont kérdése).
Inkább várok még hátha eljon a Windows-os tabletek új kora a Windows on ARM alapon... Magy maradok a Surface Pro vonalon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vallás
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségssége
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- MinDig TV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox tulajok OFF topicja