Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
Megjött az augusztusi biztonsági csomag.
-
PirosHello
senior tag
-
PirosHello
senior tag
Ha eddig ment a gyorstöltés most meg nem, akkor nem biztos, hogy mechanikai eredetű a hiba (kitisztított csatlakozóval az esetek 95%-ában az USB-C csati rögzítése belül elenged a töltöelektronikáról), lehet töltésvezérlő hiba is. Szervízt javaslom.
Milyen mágneses töltőkábelt használsz, amely támogatja a QC3.0 szabványt és USB-C/USB-C végű? Kerestem, de csak 3A-ig találtam, 5A-est nem. A gyári 45W-os töltőhöz kellene.
Köszi előre is a választ. -
PirosHello
senior tag
-
PirosHello
senior tag
Nekem 2 év 3 hónaposan (szinte mindennap használom, hétköznap napi 2 órát, hétvégén néha napi 4-5 órát) már az akksi érzésre kb. olyan 75-80% lehet csak. Amint drasztikusan fog csökkenni az üzemidő (pl. 2-3 óra online mozizástól lemerül), akkor fogok csak akksit cserélni. Nekem egyébként bejött, hogy az elmúlt fél évben csak 85%-ig töltöm fel.
-
PirosHello
senior tag
válasz
hematoma1 #841 üzenetére
A wifi letöltési sebesség folyamatosan változik attól függően, hogy a szolgáltatónál a szerver, illetve az a csillagpont, amire te is kötve vagy mennyire terhelt. A szolgáltató nem is garantálja folyamatosan ua. a sebességet, csak egy minimumot. Azt is csak UTP kábelen, wifin NEM.
-
PirosHello
senior tag
válasz
vodrosjozsi #833 üzenetére
Nem, de én nem is fogom. Arra, amire kell jó az 5.1.1. Sem rootolni, sem mókolni nem szándékozom vele.
-
PirosHello
senior tag
-
PirosHello
senior tag
válasz
vodrosjozsi #823 üzenetére
Sajnos elég rosszul számítanak be. A múltkor próbaképpen egy vadi új A33 sorozatszámát írtam be, és 45000 Ftért akarták beszámítani, pedig több mint 100 e volt az új ára. Szóval csak ócskavasat érdemes beajánlani.
-
PirosHello
senior tag
válasz
vodrosjozsi #811 üzenetére
Igen, az lesz.
-
PirosHello
senior tag
válasz
vodrosjozsi #808 üzenetére
-
PirosHello
senior tag
válasz
vodrosjozsi #801 üzenetére
+1 Nekem novemberben lesz 2 éves, de mivel nem kell odanyomni, nem kopik igazán.
-
PirosHello
senior tag
Megjött a OneUI 5.0 a Tabra
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest