Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Űrhajózás 2023 - Összefoglaló írás
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Bevezető rész
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elítélt vagy? Így szabadulj!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok.Ha 2-3 órát használom a tabletet,azt vettem észre hogy a tablet alsó részén közép tályon felmelegszik. Máshol nem .Másnál is vagy ez egyedi.
-
RockCNC
senior tag
Aki telepitette a Call off Duty-t az betud lépni?
Több mobilos eszközön működik, de ezen a tabon nem lehet belépni a fiókba...
És mióta megvettem elég gyorsnak tünt, de szépen belasult időközönként minden...
Lehet kellene csinálnom egy rezetet..[ Szerkesztve ]
-
SteveL
aktív tag
samsung.com-on most akciós (6.297 Ft) a pen. [link]
-
nagyúr
Megérkezett a májusi biztonsági frissítés.
Thanos was right.
-
Jano_023
őstag
Sziasztok. Tervezem egy sima Tab S7 vásárlását. Érdekelne a véleményetek, böngészés és média fogyasztás (youtube, streamingre valamint néha dex módba használnám) ezeket probléma nélkül viszi? Meddig kap még frissítést? Ja és mivel használtan veszem tudtok olyan helyet pesten ahol cserélnek aksit eredeti gyári aksira jótállással nem sufni GSM. Előre is köszönöm.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
nagyúr
válasz Oppenheimer #892 üzenetére
Sokkal jobb, főleg standby-ban merül jóval kevesebbet.
Thanos was right.
-
-
Oppenheimer
veterán
válasz Oppenheimer #894 üzenetére
Mivel költözök külföldre és ez a tablet kelleni fog ott ingázáskor, sztem elővigyázatossági okokból kicseréltetem, legyen legalább 2 jó éve nálam a gépnek.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
nagyúr
válasz Oppenheimer #894 üzenetére
Háát nem tudom, én úgy vettem észre, hogy éjszaka egyre többet merült, 5% aztán 7-8 aztán már 10% mindezt kb. 7 óra alatt, persze éreztem, hogy használat alatt is gyorsabban merül de én csak sorozatokat nézek rajta, böngészőt szinte egyáltalán nem használom.
Nem tudom megmondani, hogy neked tuti jobb lesz-e, azért sok függ a fényerőtől és a képernyőfrissítés beállítástól is.
Thanos was right.
-
Oppenheimer
veterán
Nyomok pár full töltési ciklust hogy az AccuBattery ki tudja elemezni. Éjszaka 5%-ot merült battery savert bekapcsolva felejtve. Végig deep sleepben volt. Most 90%-osnak írja az AccuBattery a battery health-et.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
PirosHello
senior tag
Megjött az augusztusi biztonsági csomag.
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
nagyúr
Azért nem gondoltam volna, hogy simán meghajt egy 2TB-os HDD-t, vagy lehet, hogy már rég meghajtanak ilyen HDD-ket az androidos cuccok? Volt itthon egy microusb-s OTG kábelem még a Nexus 7-es tabletemhez használtam meg egy microusb-type c adapterem és gondoltam kipróbálom és wow működött. Úgyhogy vettem egy type-c-s OTG kábelt, remélem a HDD-nek ettől nem lesz baja, kap elég szuflát a tabletből.
Thanos was right.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Ukrajnai háború
- Napvilágot látott a Patriot 14 GB/s-mal olvasó M.2-es SSD-je
- Xbox tulajok OFF topicja
- DIGI internet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone-t használók OFF topikja
- BestBuy ruhás topik
- Xbox One
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen